Solidesa i joc coral tricolor abans d'un nou tram clau

El MoraBanc afronta tres partits en 13 dies contra rivals directes

Els jugadors del MoraBanc Andorra celebrant el triomf.JUARISTI ISB

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gairebé sense temps per assaborir la victòria a Azpeitia contra el Juaristi, el MoraBanc ha de canviar de xip per afrontar un tram clau de la temporada amb tres duels contra rivals de la part alta de la classificació en tot just 13 dies. Els tricolors rebran divendres vinent el Força Lleida al Poliesportiu, visitaran diumenge l’Estudiantes i tancaran aquest tram amb la jornada intersetmanal de dimecres 7 de desembre a casa contra el Leyma Corunya. Lleidatans i madrilenys estan empatats a la classificació amb el MoraBanc amb sis victòries i una derrota, mentre que el conjunt gallec està a llocs de play-off, és ara sisè, amb quatre triomfs i tres desfetes.

En espera d’aquests duels, el triomf tricolor contra el Juaristi deixa com a claus la solidesa de l’equip i sobretot una gran actuació coral, i és que sis dels deu jugadors van anotar deu o més punts i set dels integrants de l’equip van poder anotar des de la línia de triple, en el moment en què la rotació tricolor és més curta per les baixes de Marin Maric, Rafa Luz i Tobias Borg.

Després del triomf, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va destacar que “guanyar aquí és complicat i hem estat seriosos i sòlids i estic content de la feina de l’equip”, i va afegir que “hem dominat tot el partit i tenim mèrit d’haver jugat bé a bàsquet”.

tracking