Verdú va a entrenar als Estats Units per les males condicions a Europa

Farà una estada a Copper Mountain, Colorado, fins al 2 de desembre

Entrenament de Joan Verdú a Saas Fee.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les males condicions de neu a Europa segueixen fent la guitza a Joan Verdú, que haurà de tornar a canviar el programa previst d’entrenaments i ahir va desplaçar-se cap als Estats Units per seguir amb la preparació de cara a les properes curses. Després de la suspensió de la Copa del Món de paral·lel a Lech (Àustria), l’esquiador ja va haver d’actualitzar el plàning preparatori i va traslladar-se a Saas Fee (Suïssa), per realitzar un bloc de velocitat. La idea era traslladar-se posteriorment a Zinal (Suïssa) per fer una segona estada, però les males condicions de la neu i de les pistes el van obligar a refusar aquesta possibilitat i a buscar una alternativa.

Així doncs, Verdú i la resta del seu equip van desplaçar-se ahir cap als Estats Units per entrenar a Copper Mountain (Colorado) les modalitats de supergegant i gegant. L’esquiador estarà a terres americanes fins al 2 de desembre, quan tornarà a Europa per seguir amb el calendari de curses previst, amb un mes atapeït amb curses de nivell. El 6 i 7 de desembre disputarà la Copa d’Europa de supergegant de Santa Caterina (Itàlia), el 10 la Copa del Món de gegant de Val-d’Isère (França), i el 18 i 19 dues Copes del Món més de gegant a Alta Badia (Itàlia). A més, el 7 de gener tindrà una nova cita del circuit mundial a l’estació d’Adelboden (Suïssa).

JORNADA DE RECICLATGE PER A DELEGATS DE LA FAE I LA RFEDI

Andorra va acollir durant el cap de setmana una jornada de reciclatge per a delegats tècnics de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI), amb més d’una seixantena de participants. A més dels delegats de les dues entitats, també va ser-hi Quique Díaz, delegat FIS al sud d’Europa, i Janez Flerez, de la FIS. A més, dijous se celebraran les jornades tècniques de tardor organitzades per la comissió tècnica de la FAE, en què es presentarà, entre d’altres, el reglament d’aquesta temporada.

tracking