La UE Santa Coloma recupera la segona posició

Els colomencs superen un Sant Julià que va presentar 13 jugadors

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebrant un dels gols, ahir a la Borda Mateu.XAVI MIRÓ / FAF

La UE Santa Coloma segueix ferma en el propòsit de discutir el primer lloc a l’Atlètic Escaldes i ahir, en partit corresponent a la jornada 10, va vèncer a la Borda Mateu la UE Sant Julià per 0 a 3.

Amb aquest triomf, els de Boris Antón recuperen la segona posició a la classificació i aprofiten l’ensopegada del líder, que no va passar de l’empat diumenge davant l’Ordino. La UE Santa Coloma va sortir com un llamp i en només tres minuts –del 3 al 6 de la primera part– ja va deixar sentenciat el partit contra el Sant Julià, amb gols de Khtarr i Cristian García. Amb aquest resultat es va arribar al descans però Chang, als dos minuts de la represa, va retallar distàncies per a un Sant Julià que va presentar el mínim de 13 efectius per poder jugar. Al minut 76 Paulino va fer el tercer i definitiu gol dels colomencs.