Verdú i Moreno entrenen a Amèrica

L’esquiador ho fa als Estats Units i l’esquiadora es posa a punt per al debut a la Copa del Món

Joan Verdú, a Copper Mountain.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú i Cande Moreno estan entrenant a Amèrica per preparar els següents reptes competitius. L’esquiador ho està fent a Copper Mountain (Estats Untits), després d’haver de marxar d’Europa per les males condicions de neu. Durant aquests dies a Colorado Verdú està realitzant blocs de gegant i de supergegant abans de tornar a la competició a la Copa d’Europa de Santa Caterina (Itàlia) d’aquesta última disciplina el 6 i 7 de desembre, i de tornar a la Copa del Món de gegant amb la cita de Val-d’Isère del dia 10. Sobre les jornades d’entrenament als Estats Units, Verdú va assenyalar que “hem fet un bloc de tres dies de supergegant que ha anat molt bé en una pista ja bastant exigent i amb condicions molt bones, i també amb equips i companys d’entrenament bons, per tenir bones referències”, i va agregar que “el balanç és molt positiu, tenim gent molt bona per entrenar i estem sumant molt aquests dies”.

De la seva banda, Moreno es troba actualment al Canadà, on debutarà la setmana vinent a la Copa del Món a Lake Louis. Dimarts, dimecres i dijous serà el torn dels entrenaments oficials, divendres i dissabte tindrà les curses de descens, i diumenge la de supergegant. Sobre els entrenaments a l’Amèrica del Nord, l’esquiadora va destacar que “les sensacions són bones, cada cop estic agafant més ritme, i tinc ganes d’anar a la Copa del Món i veure on em situo”.

D’altra banda, els cinemes Illa Carlemany van acollir ahir les Jornades tècniques de tardor de la FAE, on també es van entregar els premis de tecnificació túnel d’Envalira del curs passat.

ROGER PUIG ENCETA LA TEMPORADA A ÀUSTRIA

Roger Puig enceta avui la temporada a Mittserill, Àustria, amb la disputa de dos eslàloms FIS i un altre corresponent a la Copa d’Europa. El paraesquiadora té previst disputar totes les curses de la Copa del Món de la temporada i un dels objectius principals del curs serà el Mundial que se celebrarà a Espot. Puig va realitzar una estada de preparació a Xile per posar-se a punt i posteriorment va entrenar a casa. Després d’aquestes curses a Mittserill es desplaçarà a Pitzal i arrencarà posteriorment la Copa del Món del 8 a l’11 de desembre a Saint Moritz.

tracking