Victòria del MoraBanc Andorra contra el Força Lleida (90-75)

Els tricolors han derrotat els catalans després d’una excel·lent primera meitat

Felipe Dos Anjos esmaixant en una acció del partit.Fernando Galindo

ElMoraBancAndorra ha sumat la setena victòria de la temporada a laLebOr després d'imposar-se al Força Lleida (90-75) en un partit deduescares amb una primera meitat espectacular, i una segona on l'equip ha anat a menys.

Els tricolors han arrencat amb un espectacular 18-2 de sortida fent una gran feina en atac, i mostrant-se també molts sòlids en defensa davant d'un Lleida inoperant que només ha anotat nou punts al primer quart (22-9). ElMoraBanchacontinuatdominant el partit amb contundència amb una gran actuació de Dee (19 punts al descans) tot i els tímids intents del Lleida per enganxar-se, i ha marxat 51-29 al descans en un duel en què el tècnic visitant GerardEncuentraha marxat desqualificat per dues tècniques abans del descans.

A la represa, el duel ha seguit la mateixa dinàmica, amb els visitants un pèl millor rebaixant la diferència per sota dels 20 punts, ia poc a pochancontinuatrebaixant el marge fins a tancar el tercer quart per sota dels deu punts de diferència amb el 69-60.ElLleida hacontinuatacostant-se i s'ha arribat a situar a vuit punts (75-67), però set punts quasi seguits deCzerapowiczhan donat aire alMoraBanc(80-67) a l'equador de l'últim període. Els visitants no s'han rendit, però els tricolors no han deixat escapar un triomf per mantenir-se, una setmana més, com a líders de la lligaLebOr.

Els tricolors tindran ara una setmana llarga per preparar un altre duel clau en aquest tram de temporada, la visita a la pista del Movistar Estudiantes del diumenge 4 de desembre a les 12.30 hores.