automobilisme

Lleida viurà un bonic duel entre els Vinyes, pare i fill

Van ser parella al Ral·li d’Andorra i seran rivals diumenge

Joan Vinyes, pare i fill, van guanyar el Ral·li d'Andorra.FOTOESPORT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La prova de l’Escuderia Lleida que any rere any tanca el calendari de la temporada de competició aquesta vegada seguirà amb la tradició i el primer cap de setmana de desembre (dies 3 i 4) es disputarà la 23a edició de les 4 Hores de resistència de Lleida. Enguany hi haurà el gran al·licient de veure competir entre ells els dos Vinyes, pare i fill.

Joan Vinyes formarà equip amb els seus companys habituals de les últimes edicions –Melchor Caminal i Quim Guillamet– i tindrà com a rival el seu fill –Joan–, que després de debutar com a copilot en el passat Ral·li d’Andorra, a Lleida formarà tàndem amb Marc Barcons.

Així, es viurà un bonic duel entre l’experiència d’un guanyador en tres ocasions de la cita de Lleida i un debutant, que intentarà assimilar tota la informació rebuda per estar entre els millors. Vinyes i Vinyes Jr., i els respectius companys, se situaran al volant dels VW Golf preparats per Baporo Motorsport. Per al vencedor de les edicions 2006, 2009 i 2013, Joan Vinyes pare, serà una edició en la qual l’objectiu serà tornar a pujar a l’esglaó mes alt del podi.

tracking