Moreno s'acosta al top30 als entrenaments de la Copa del Món

L'esquiadora ha disputat dos exercicis a l'estació canadenca de Lake Louise

L'esquiadora Cande MorenoFAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno ha disputat ja dos entrenaments oficials, acostant-se al top30 a l'estació canadenca de Lake Louise que està acollintaquests dies la Copa del Món femenina de velocitat, amb tres entrenaments programats de descens, dues curses de descens i una de supergegant, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí en un comunicat.

Així, al primerentrenament del dimarts al vespre,Moreno va assolir el 38è temps amb +3.22 respecte al millor registre, i amb +0.67 respecte a la 30ª posició que donaria, el dia de cursa, punts de Copa del Món. Ala segona jornada d’entrenaments oficials, celebrada el dimecres al vespre (hora andorrana), l’esquiadora de la FAE va millorar el seu crono per situar-se a 3.01 del millor temps i a 0.62 de la 30ª, segons destaca la federació.

Aquest dijous es disputa un tercer i últim entrenament oficial de descens. Divendres tindrà lloc la primera cursa d’aquesta Copa del Món de descens, mentre que dissabte es disputarà una segona carrera de descens i, ja el diumenge, de supergegant.

tracking