tennis

Vicky Jiménez i Georgina García cauen als dobles

Georgina García i Vicky Jiménez perden als quarts de final davant la parella Panova-Parks, que va ser superior

Georgina García i Vicky Jiménez celebrant un punt durant el partit de dobles d'ahir al Poliesportiu.CRÈDIT ANDORRÀ OPEN

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Resultava interessant comprovar com maridaven en la modalitat de dobles Vicky Jiménez i Georgina García. No és el mateix entrenar que competir i, tot i que han treballat juntes en dos o tres ocasions, ahir s’estrenaven com a parella de joc al Crèdit Andorrà Open. La resident, amb més experiència en els circuits, i l’andorrana es van estrenar amb derrota i van caure eliminades del torneig davant del duet format per la russa Alexandra Panova i la nord-americana Alycia Parks. Dues mànegues (1-6 i 2-6) que van significar quedar fora però que van deixar un pòsit agradable en un partit que les dues tennistes van coincidir que van gaudir.

El primer set es va tancar amb 1 a 6, amb el joc aconseguit amb el servei de Vicky, però amb la parella rival mostrant la seva superioritat i imposant-se en els detalls i en agressivitat. La segona mànega la va destapar l’andorrana i amb el servei es va anotar el joc en blanc. Tot i això, Panova i Parks van tancar el partit definitivament després del 2 a 3 i van posar el pany amb tres jocs i un altre break que van acabar per cordar l’enfrontament. “Estic contenta d’haver jugar amb la Georgina, tot i que no hem tingut sort en el torneig. Han estat rivals molt dures”, va explicar Vicky Jiménez, que era, lògicament, la jugadora més jove del torneig. “Ha estat una experiència nova per a mi perquè mai havia jugat a casa i espero poder-la viure molts anys més”, va afegir. En la reflexió postpartit, per part seva, la resident Georgina García va comentar que “m’he trobat molt còmoda amb la Vicky i hem tingut molt feeling. A mi m’agrada més jugar els dobles perquè estàs acompanyada a la pista, et pots ajudar amb l a companya i també es juga més relaxat”. García va apuntar que “se’ns ha escapat el partit per alguns detalls i trobo que ho hem fet bastant bé. Parks és una gran jugadora i Panova ha fet molt bona temporada. Era una parella molt dura i, malgrat la dificultat, hem donat la cara”. Després de perdre en individuals i dobles, Vicky Jiménez tanca la temporada, mentre que Georgina García marxa avui a França a disputar dos tornejos ITF abans de cloure un curs per oblidar, per les lesions.

D’altra banda, i pel que fa a la resta de la jornada de dobles, la parella formada per Angelina Gabueva i Anastasia Zakharova serà l’escull de les botxins de Georgina i Vicky a les semifinals que es disputaran demà. Gabueva i Zakharova es van imposar amb comoditat al duet format per les neerlandeses Bibiane Schoofs i Rosalie van der Hoek per 4 a 6 i 1 a 6. L’altre duel de dobles es va resoldre també en tres sets i la parella Nadia Kichenok-Vivian Heisen es va imposar a la formada per Jessika Ponchet i Renata Vorácová (6-4, 5-7 i 10-6). Avui es disputa, a més, el darrer partit programat dels quarts de final de dobles, que enfrontarà la parella formada per Shuai Zhang i Sophie Chang davant el duet compost per Cristina Bucsa i Weronika Falkowska.

Zhang compleix

Precisament, en el quadre individual, la principal favorita i cap de sèrie número 1 del torneig, la xinesa Shuai Zhang, número 24 del rànquing WTA, va fer bons els pronòstics i va signar el seu accés als quarts de final. Zhang va guanyar, no sense dificultats, a la seva parella de dobles, la nord-americana Sophie Chang, per un doble 6 a 4 i s’enfrontarà a la sueca Rebecca Peterson als quarts de final. També serà present en aquesta tercera ronda la croata Ana Konjuh, que ahir es va desfer de la botxí de Vicky Jiménez, l’alemanya Tatjana Maria, per 3 a 6 i 2 a 6. La rival de Konjuh serà Weronika Falkowska, que va superar la ucraïnesa Dayana Yastremska per 6 a 4, 5 a 7 i 6 a 3. Finalment, l’espanyola Cristina Bucsa es va imposar a Kateryna Baindl per un doble 6 a 3. A l’ordre de joc d’avui, cinquena jornada del Crèdit Andorrà Open, es viuran a partir de la una del migdia, a la pista central del Poliesportiu, els enfrontaments de quarts de final entre Konjuh i Falkowska, Zhang i Peterson, Bucsa i una altra de les principals favorites, la belga Alison van Uytvanck, i l’alemanya Sabine Lisicki i Alycia Parks, que tancarà la jornada d’avui.

tracking