L'FC Andorra rep un dels equips revelació

L’FC Andorra rep aquesta tarda el Cartagena, un altre dels equips revelació de la temporada

L'FC Andorra rep un dels equips revelació

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta una nova setmana de tres partits -dimecres l’equip tricolor visita l’Alcoraz d’Osca en jornada intersetmanal a la Segona Divisió- i rep aquesta tarda (14.00h) el Cartagena a l’Estadi Nacional. Tot i que la victòria divendres del Granada davant l’Alabès ha fet caure momentàniament l’Andor-ra de les posicions de play-off, una victòria contra el conjunt departamental permetria als homes d’Eder Sarabia recuperar la zona noble. Coincidint amb la renovació del tècnic, l’equip tricolor afronta el compromís exhibint molt bones sensacions, amb quatre victòries en els darrers cinc partits i permetent-se el luxe de somiar en gran. “És bonic pensar en aquestes coses [play-off]”, però també avisa que “de tant en tant no va malament mirar cap a baix per treure distància”. A més, Sarabia no nega que “ens sentim forts, i més a casa. Som en el millor moment de la temporada, amb ganes, força i només pensem a fer-ho bé, guanyar el partit i seguir gaudint del moment”. Qüestionat per quin Cartagena interessa més a l’Andorra, un que es tanqui o un que els discuteixi la possessió, el tècnic va insistir que l’equip “ara té més recursos per a qualsevol cosa”.

Equip revelació

Situat en llocs de play-off i aconseguint molt bons resultats, el Cartagena és, sens dubte, un dels equips sorpresa de la temporada a Segona Divisió. L’equip departamental exhibeix el gen competitiu del seu tècnic, Luis Carrión, i acostuma a jugar amb un 4-5-1 i barrejar joc combinatiu amb un estil molt més directe. “Si mires les dades i els registres del Cartagena, és cert que fa coses molt diferents respecte a equips a què ens hem enfrontat darrerament”, va destacar el tècnic tricolor, que va afegir que “en el 80% estem enfocats en nosaltres, a millorar i polir coses, però hem d’estar atents a tota la capacitat que tenen”. A banda de tenir noms contrastats en la defensa i el mig del camp, l’Efesé té una davantera de luxe, autors de 12 gols en 17 partits; Armando Sadiku, que n’ha fet set, i Alfredo Ortuño, amb cinc. “Tenen molt de talent, és l’equip més golejador de la categoria i sòlid en defensa. Per guanyar necessitarem una molt bona versió nostra i estic convençut que la donarem”, va afirmar l’entrenador tricolor. Per part seva, el tècnic del Cartagena, Luis Carrión, va destacar que l’FC Andorra “és un rival que fa temps que manté el mateix model de joc. Durant la temporada ha anat evolucionant per a millor i, fins i tot, ara són més verticals. Estan fent molt bé les coses i van a mort amb la idea que transmet el seu entrenador. A mi és un dels equips que m’agrada més veure jugar”. El tècnic del conjunt blanc-i-negre va afegir que “intentarem que passi el que nosaltres volem al camp i no canviarem la nostra manera de pensar”. L’FC Andorra tindrà quatre baixes per al partit, tres per lesió -Petxarroman, Bundu i Morer-, i una per sanció, la d’Hevel, que ha de complir un partit de càstig per acumulació d’amonestacions.

BAKIS, EL MILLOR JUGADOR DEL NOVEMBRE

El gran moment de forma i d’inspiració de Sinan Bakis l’han fet mereixedor del premi de Millor Jugador del Mes de Novembre de La Liga SmartBank. El davanter turc, màxim golejador de l’equip amb set gols, ha resultat decisiu per sumar tres victòries en els darrers quatre partits. Bakis va fer quatre dianes repartides en tres partits durant el mes de novembre. El primer va arribar a La Romareda, on el FC Andorra va superar el Saragossa (0-2). La golejada a l’Estadi Nacional contra el Lugo (4-0) va portar dues signatures del punta turc, que va tancar el seu compte del mes fent el gol de la victòria a Eivissa (0-1).

tracking