Nou duel directe per al MoraBanc Andorra

Després de superar el Lleida, els tricolors viatgen a Madrid per enfrontar-se a l’Estudiantes

Nou duel directe per al MoraBanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sant tornem-hi. Després del duel directe de divendres passat contra el Força Lleida al Poliesportiu, el MoraBanc Andorra afronta aquest migdia un nou duel clau contra un rival directe en la lluita per l’ascens a l’ACB, el Movistar Estudiantes. Després de no poder aconseguir pujar el curs passat, els madrilenys tornen a ser un dels favorits per ocupar els llocs d’honor, però arriben de perdre la jornada passada a la pista de l’Alacant. El MoraBanc Andorra va viatjar ahir a la tarda cap a Madrid amb la novetat de Rafa Luz, que podria tenir minuts en funció de les sensacions, tal com va explicar el tècnic Natxo Lezkano. Qui sí que sembla que podrà reaparèixer segur és Marin Maric, que ja estava llest divendres passat contra el Lleida, però que des del club van preferir no arriscar-se després de la seva inactivitat per lesió.

De cara al duel d’aquest migdia, l’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va assenyalar que “ens ve un mes amb partits molt macos contra equips que són amunt a la classificació i hem d’estar a un molt bon nivell per poder-ne sortir vius”. Va afegir que “l’equip arriba bé, ens entrenem a un bon nivell i ja amb Rafa Luz i Marin Maric, i això ens fa millorar la qualitat dels entrenaments, i és bo”. Pensant en quin duel trobaran els tri- colors a la capital espanyola, Lezkano va assegurar que “som dos equips de la part alta, que tenim força semblances a nivell esta- dístiques”. Va agregar que “ells ataquen molt bé, és un equip que corre molt i molt bé, nosaltres també som dinàmics, així que crec que serà un partit d’un ritme alt, i poder portar el ritme, i cometre poques errades i poques pèrdues serà molt important per a qui vulgui endur-se el partit”.

L’entrenador basc del MoraBanc Andorra va valorar també el retorn de Maric, tenint en compte que l’Estudiantes té un dels millors jocs interiors de la LEB amb Jawara, Larsen, Stoilov i Demétrio, i va destacar que “és molt important, perquè tenim una rotació més, perquè ells tenen un joc interior de molt de nivell, i tenir una rotació més a dins ens donarà un extra de seguretat i també més opcions en atac”. Va afegir que “vam trobar-lo a faltar quan no hi era, tot i que l’equip ha respost, i ara tenim una arma més”.

tracking