33è lloc d'Irineu Esteve als 20 quilòmetres clàssics de Lillehammer

Irineu Esteve, al centre.THIBAUT / NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va finalitzar en 33è lloc a la cursa de 20 quilòmetres clàssics amb sortida massiva de la Copa del Món de Lillehammer. Tot i que el circuit no s’adaptava del tot bé a les seves condicions, el fondista de la FAE va anar en tot moment al grup capdavanter i va acabar creuant la línia de meta a tot just 12 segons del vencedor, que va ser el noruec Paal Golberg.

Amb els 18 punts que va sumar ahir, Irineu Esteve ja n’acumula 84 a la general de la Copa del Món de distància (on no es compten els esprints), on és 35è. Després de la cursa, el fondista va manifestar que “potser ens ha faltat situar-nos una mica millor als últims dos quilòmetres, però crec que ens hem defensat bastant bé als plans, que és on ens costa normalment més”, i va afegir que “llàstima del resultat, perquè el rendiment és bo”. Esteve no es mourà de Noruega, però ara a Beitostolen, on el cap de setmana té una nova cita de la Copa del Món, amb els 10 quilòmetres clàssics dissabte.

D’altra banda, Carola Vila va endur-se la victòria en els 10 quilòmetres a la Copa d’Europa júnior, on Quim Grioche va ser 37è. Carola Vila va ser la 15a a la prova absoluta.

tracking