Tennis

Parks guanya el Crèdit Andorrà Open

La nord-americana es desfà en dos sets de la sueca i és la primera vencedora del torneig WTA 125

Alycia Parks amb el trofeu de guanyadora del Crèdit Andorrà Open.CAO

Publicat per

Alycia Parks va proclamar-se campiona del Crèdit Andorrà Open, torneig WTA 125 que es disputava per primera vegada al país, després d’imposar-se en dos sets a Rebecca Peterson 6-1 i 6-4. La tennista nord-americana, de 21 anys, no era, ni de bon tros, la favorita per guanyar el campionat, ja que arrencava la setmana en el lloc 134è del rànquing de la WTA, però va demostrar ser la més forta al llarg de la setmana per acabar aconseguint el seu primer títol al circuit mundial femení.

Parks va arrencar per la via ràpida i va endur-se la primera mànega en tot just 26 minuts després de trencar dos cops el servei a Peterson. Al segon set, la sueca va fer una passa endavant, però Parks va fer-li un break al cinquè joc quan el partit estava 2-2 que va acabar sent definitiu, ja que la nord-americana va mantenir bé el seu servei, i amb això va tenir-ne prou per acabar enduent-se el torneig. Després de vèncer, la nord-americana va agrair sobre la pista a “tothom que ha vingut al torneig i que l’ha fet possible”.

Busca i Falkowska guanyen

Abans de la final individual va disputar-se la final de dobles, que va coronar Cristina Bucsa i Weronika Falkowska. L’espanyola i la polonesa van imposar-se a Angelina Gabueva i a Anastasia Zakharova en dues mànegues, per 7-6 (7-4) i 6-1.

MARIA ECHEGOYEN I GUILLEM DAVASSE, CAMPIONS SUB-14

Maria Echegoyen i Guillem Davasse van endur-se la victòria al campionat sub-14, que va disputar-se també al Poliesportiu d’Andorra de manera paral·lela al Crèdit Andorrà Open amb joves dels clubs del país i de la Federació Andorrana de Tennis. En el cas del campionat femení, Echegoyen va imposar-se a la gran final a Gisela Esparza, mentre que Davasse va derrotar Bruno Alonso.