Bàsquet

El MoraBanc vol mantenir la bona ratxa

Els tricolors tanquen el seu particular Tourmalet amb la visita del Leyma Corunya al Poliesportiu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra tanca el seu particular Tourmalet amb la visita del Leyma Corunya al Poliesportiu a partir de les 20.00 hores. Després d’enfrontar-se a dos rivals de la part alta com ICG Força Lleida i Movistar Estudiantes, els homes de Natxo Lezkano repeteixen contra un dels equips cridats a estar a dalt com és el cas dels gallecs, tot i que no han tingut un inici tan rodó com altres temporades. Gairebé sense temps per assaborir la gran victòria de diumenge al Wizink Center contra l’Estudiantes, els tricolors tornen a canviar de xip i el tècnic, Natxo Lezkano, va manifestar que “ens agradaria seguir sumant victòries sent sòlids a casa, que és una de les premisses que ens hem marcat”, i va afegir que “quan jugues davant de la teva gent encara tens més motivació. Volem guanyar i som conscients de la dificultat, perquè jugar a casa no et garanteix guanyar”.

Sobre el rival, l’entrenador basc va manifestar que “és un dels equips que han d’estar a la part alta i hem d’estar alerta”, i va agregar que “és el millor grup defensiu de la lliga, amb un gran físic, lluita pel rebot i ús de les mans. Són molt agressius, tenen moltes recuperacions i et dificulten molt l’atac i poder fer el joc que vols”. Els gallecs compten amb un entrenador experimentadíssim a la categoria, Diego Epifanio, que va pujar a l’ACB el San Pablo Burgos, i també amb jugadors que coneixen aquesta LEB Or com Álex Hernández, Aleix Font o Javi Vega. Pel que fa a les claus per sumar la novena victòria, Lezkano va destacar que “si volem guanyar haurem d’igualar el seu nivell físic i després en la mesura del possible intentar fer bé el nostre joc”, i tot i el bon moment de l’equip va voler evitar relaxacions de la plantilla afirmant que “haver guanyat l’Estudiantes no vol dir per a res que guanyem el Corunya i ho hem de tenir present”.

Amb la recuperació de Rafa Luz i Marin Maric, que ja van tenir els primers minuts diumenge passat contra el Movistar Estudiantes, Lezkano tindrà l’única baixa aquesta nit de Tobias Borg. L’escorta segueix treballant de cara a la recuperació després d’haver-se lesionat amb Suècia durant les finestres FIBA, tot i que els serveis mèdics no es marquen cap termini per al retorn al parquet.

El MoraBanc vol mantenir la bona ratxa

tracking