Futbol

Toca refer-se

L’FC Andorra visita el camp de l’Osca amb l’objectiu de sobreposar-se després del pal rebut contra el Cartagena

Toca refer-se

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Tot just 72 hores després del pal que l’FC Andorra va rebre per la derrota contra el Cartagena, l’equip torna a escena amb una visita complicada a l’Alcoraz per enfrontar-se a l’SD Osca en una nova setmana amb tres partits a la Segona Divisió amb la jornada intersetmanal. Això farà que Eder Sarabia faci força rotacions i que la majoria de l’alineació d’aquest vespre sigui diferent a la que va caure diumenge, tal com va admetre l’entrenador. Es preveu que noms que les últimes setmanes han tingut menys presència, com ara Carlos Martínez, Jandro, Alende o Marc Fernández, arrenquin de titulars, així com Hector Hevel, que tornarà a l’equip després de complir un partit de sanció. En canvi, Morer, Bundu i Petxarroman continuaran sent baixa per lesió.

La desfeta contra el Cartagena encara cueja i Sarabia va manifestar que “no hem tingut gaire temps, vam estar parlant amb els jugadors i els vaig transmetre el meu agraïment i l’orgull”, i va afegir que “hem d’aprendre de la derrota i seguir reforçant tot allò que fem bé, tant en atac com en defensa”. Centrant-se en l’Osca, el tècnic va afirmar que “a nivell de resultats no està aconseguint el que vol”, i va agregar que “és un rival diferent però és capaç tot i no tenir la pilota de dur els partits a allà on li interessa”. Per últim, Sarabia va afirmar que “ofensivament tenen molta capacitat per fer mal i també són sòlids en defensa perquè són un dels equips menys golejats”. Tricolors i aragonesos ja es van veure les cares a la pretemporada amb triomf per 3 a 1 de l’Osca i l’entrenador basc va assenyalar que “no crec que sigui un partit gaire diferent a aquell i pot servir-nos de referència, però respecte a aquell duel tenim més recursos per córrer i fer mal, i els rivals ja saben que si ens venen a buscar també els podem fer mal”.

Sobre els canvis, Sarabia va reconèixer que hi haurà rotacions i va declarar que “no tenim clar quants canvis hi haurà, però n’hi haurà. Juguem tres partits en sis dies i nosaltres encara estem en procés d’adaptació a la categoria”, i va cloure que “avui decidirem el millor equip, però tinc confiança total en tots els jugadors perquè m’ho han demostrat, i en aquest sentit estic molt tranquil”.

EL ‘CUCO’ NO SE’N REFIA

El tècnic navarrès José Ángel Cuco Ziganda no es refia dels tricolors i va manifestar ahir durant la roda de premsa que “ells juguen molt bé i tenen un estil que la majoria d’equips no tenen”, i va agregar que “l’entrenador els porta de la mà, juguen a allò que ell vol i ho porten a la màxima expressió”. L’entrenador de l’Osca va cloure que “estan fent un any espectacular”. Els aragonesos arriben en una mala dinàmica amb tres duels (quatre sumant el de Copa) sense guanyar i amb el seu partit de màxima rivalitat, el derbi contra el Saragossa, a l’horitzó el cap de setmana. De cara a aquest vespre, Timor i Valentín seran baixa per sanció, i Mateu per lesió.

L'ESTAT DEL RIVAL

DANIEL CABODEVILLA, Diario del Alto Aragón L’equip ve en mala ratxa L’Osca arriba en una mala ratxa amb tres partits de lliga sense poder guanyar i amb la derrota a Ipurua el cap de setmana encara recent. Ziganda acostuma a fer rotacions en jornades com aquesta, però haurà de presentar una alineació de circumstàncies amb les baixes que té tant per lesió com per sanció. El tècnic navarrès és fidel al sistema 4-4-2 i tindrà com a referència ofensiva Juan Carlos, que tornarà a l’equip després de complir una sanció per cinc targetes grogues.

tracking