L'Andorra empata i suma tres partits sense guanyar

L’FC Andorra mereix més, signa les taules davant d’un combatiu Leganés i suma la tercera jornada sense guanyar

El davanter tricolor Sinan Bakis, que no va estar encertat ahir, protesta una jugada del partit davant el Leganés.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eder Sarabia reivindicava a la prèvia el dret que té qualsevol equip a buscar la victòria i fer mal al rival amb la proposta que li demanés el cos. Això ho va fer també el Leganés, que no va renunciar al precintar-se sense pilota però, almenys, sí que va mostrar més atreviment a camp obert. L’empat el va signar amb sang l’equip madrileny, que es va trobar les taules al minut 79 amb un toc d’esperó de Cissé a centrada d’Undabarrena i que servia per deixar gairebé estèril un gol per emmarcar i llepar-se els dits d’Iván Gil cinc minuts abans i que semblava desvestir al Lega (1-1).

L’Andorra es va destapar carregant el joc al perfil esquerre, amb Pampín i Almpanis dictant les ofensives, Iván Gil oxigenant i movent-se entre línies i amb Bover dirigint el trànsit. El Leganés va sortir amb defensa de quatre però s’arronsava sense dissimular quan l’Andorra gronxava la pilota en la recerca d’espais i formava una bastida entorn de Riesgo de, si calia, 10 futbolistes darrere de la bola. Només Dani Raba i Arnáiz mostraven certa tirada a buscar les pessigolles als tricolors i de les seves botes van emergir els pocs atreviments del conjunt pepinero. Tres xuts, dos d’Iván Gil -un massa alt i un altre molt tou a les mans de Riesgo-, un d’Altimira i una diagonal de Bover i un altre intent llunyà de Jacobo van significar les úniques escaramusses auditades al primer acte per un Andorra que es va topar contra una armadura. La producció tricolor s’ennuegava i la dificultat per trobar esquerdes obligava els de Sarabia a amenaçar sempre amb binocles per aconseguir inquietar el porter del Leganés. Almpanis només exhibia intencions i mostrava la seva versió menys desequilibrant i Bakis, que va veure la cinquena targeta groga i haurà de descansar a Tenerife, semblava desconnectat. A la tornada de vestidors va arribar l’ensurt. Una xivatada del VAR a Sánchez López va evitar que s’avancés el Leganés. Raba va empényer a la xarxa una assistència d’Arnáiz però el videoarbitratge va anul·lar el bingo del conjunt madrileny per una falta prèvia de Cissé a Iván Gil. Esbufegada i tornada a la casella de sortida. Necessitava l’Andorra una sacsejada i Sarabia la va buscar donant rodet a Hevel i Valera, que es va allistar per l’esquerra. L’equip es va asserenar i va ser més persistent però, curiosament, la fiblada d’Iván Gil va arribar quan menys s’esperava. Un servei de banda random de Pampín el va traduir Gil en un gol de bandera amb un cop de sabata estratosfèric que va rebentar l’escaire. Un gol, el tricolor, que semblava hipnòtic però que Cissé es va encarregar d’espolsar per felicitat pepinera. Tres partits sense guanyar però amb crèdit com per no amoïnar-se.

tracking