Una de les taules del dinar de Nadal.BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra i el comú d’Andorra la Vella van recuperar ahir el tradicional dinar de Nadal de la plantilla i cos tècnic tricolor amb els usuaris del menjador de l’hostal Calones, aturat des del 2019 a causa de la pandèmia. El d’ahir era un dia gran i tothom volia ser-hi, i per això l’acte no va fer-se al menjador de caire social, sinó que l’àpat va traslladar-se a un hotel de la capital perquè poguessin gaudir-ne els padrins que habitualment es divideixen en els dos torns, alguns dels joves del programa ocupacional, la plantilla i cos tècnic del MoraBanc i part de la corporació comunal, encapçalada pel cònsol menor, David Astrié.

La il·lusió era ben visible a l’ambient, i l’exemplificaven els usuaris del Calones, ja asseguts a les diferents taules, mentre esperaven que arribés l’expedició del MoraBanc. Un cop els jugadors, tècnics i dirigents s’anaven repartint per les diferents taules, les cares d’alegria anaven augmentant encara més i tots conversaven com a iguals explicant batalletes, o interessant-se, per exemple, per com convenç Francesc Solana els jugadors perquè es decideixin pel MoraBanc Andorra.

“És il·lusionant reprendre tot això i tornar l’estima que nosaltres rebem als partits”, va explicar Nacho Llovet, i Solana hi va afegir que “ens agrada gaudir d’aquesta jornada”.

tracking