Sarabia opta per no fer canvis a la plantilla durant el mercat d'hivern

El tècnic no tanca la porta, però, a reforçar-se si hi ha alguna oportunitat

L'entrenador de l'FC Andorra, Eder SarabiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plantilla de l’FC Andorra no canviarà gaire durant el mercat d’hivern. O això almenys és el que té previst l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, que va manifestar que “tinc clar que el que vam fer l’any passat [no signar cap futbolista al mercat d’hivern] ens va anar bé. El nostre millor mercat és que els jugadors siguin capaços de pujar un punt o un punt i mig el seu rendiment”, i va afegir que “tinc absoluta confiança en aquesta plantilla i la intenció és seguir com estem, que l’any passat ja ho vam fer, ens va donar resultats i és el millor camí”.

Tot i aquesta intenció, el tècnic no tanca la porta que hi hagi alguna incorporació si apareix alguna bona opció, i va destacar que “si en un moment donat apareix alguna cosa puntual no podrem dir que no, però ara al mercat d’hivern necessites rendiment immediat i no tens la possibilitat de fitxar algú que tingui una adaptació progressiva”, i va agregar que “no he demanat res al club, però si sorgeix alguna cosa interessant estarem a l’aguait”.

Un dels noms que s’han relacionat amb l’FC Andorra és el del jove argentí Joaquín Panichelli, davanter de l’equip reserva de River Plate. L’atacant no renovarà amb el club millonario i, segons mitjans argentins, l’FC Andorra era una de les opcions. Sobre aquest nom, Sarabia va afirmar que “és cert que per part de Jaume Nogués va haver-hi aquest plantejament, però no sé com està el tema” i va agregar que “és un jugador amb molt potencial”. El tècnic va confirmar que està previst que Pau Casadesús surti a la recerca de minuts.

tracking