Satisfacció al BC MoraBanc però sense confiances

El MoraBanc Andorra fa un balanç positiu després del primer terç de temporada i les sensacions de l’equip

Morabanc Andorra - Força Lleida

Morabanc Andorra - Força LleidaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vestidor i els dirigents del MoraBanc Andorra van fer ahir una valoració més que positiva del primer terç de competició, en què l’equip és líder empatat amb el Palència amb un balanç de deu victòries i una derrota, però també van demanar no confiar-se perquè la temporada és molt llarga i encara queden molts reptes pel camí, començant pel partit de dissabte al Poliesportiu contra el Reial Valladolid, que arriba tercer a la classificació, per davant d’equips com l’Estudiantes, el San Pablo Burgos o el Lleida.

El capità tricolor, Nacho Llovet, va destacar sobre l’inici de curs que “estem contents, l’objectiu de l’equip era estar així però sabíem que seria difícil”, i va agregar que “hem d’estar satisfets del rendiment que estem tenint i pels resultats que estem aconseguint”. Per l’ala-pivot català, una de les claus del principi de temporada és el grup, i va afirmar que “la fortalesa del grup és gran, hi ha molta qualitat, tenim gent a tot arreu i és una plantilla molt llarga que fa que siguem difícils de defensar perquè pot destacar qualsevol”. En la mateixa línia, el director general de l’entitat, Francesc Solana, va assegurar que “estem en la línia que volíem, i el que més em satisfà en la meva parcel·la és que hem creat un grup sòlid i amb ambició, i amb humilitat i respecte cap als rivals”.

Però tant Llovet com Solana són conscients que la LEB Or és molt dura i molt llarga, i per això el capità va assenyalar que “no ens podem relaxar en cap moment i l’objectiu és seguir amb el peu a l’accelerador a fons, i anar sumant victòries cada cap de setmana”. De la seva banda, el director general va declarar que “ens queda molt per davant, hem sumat moltes victòries i esperem seguir en aquesta línia”, i va agregar que “hem d’anar sumant i si perdem, que perdrem segur algun partit, fer que no ens afecti com vam refer-nos després de perdre contra el Palència, i centrar-nos en dissabte, que serà un partit molt important”.

DOS MESOS MÉS PER JOSEP PÉREZ

El MoraBanc Andorra va executar la clàusula per ampliar durant dos mesos més el contracte del base Josep Pérez. El valencià va signar un més amb l’opció de prorrogar el vincle dos mesos més, i l’entitat tricolor va optar finalment per aquesta opció.

tracking