L'FC Andorra busca recuperar el triomf a Tenerife

L’FC Andorra tanca la primera volta de la competició amb la visita al CD Tenerife

L'FC Andorra busca recuperar el triomf a Tenerife

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta nit (21.00 hores) el CD Tenerife en el que serà l’últim partit de la primera volta en aquesta estrena a la Segona Divisió espanyola, tancant així un tram carregat del calendari amb quatre duels en tot just 13 dies. L’objectiu dels tricolors és ben clar, i no és cap d’altre que tornar a sumar tres punts després de tres partits sense fer-ho amb les derrotes contra Cartagena i Osca, i l’empat a casa contra el Leganés. Per fer-ho, Eder Sarabia no podrà comptar amb Sinan Bakis, sancionat per haver vist ja cinc targetes grogues, ni amb els lesionats Dani Morer i Alex Petxarroman, que s’espera que ja estiguin al cent per cent després de les festes de Nadal. En canvi, el tècnic basc recupera Mustapha Bundu després de la lesió, tot i que Sarabia va admetre que no es preveu que sigui titular.

Al davant hi haurà el Tenerife, un club cridat sempre a estar a la part alta de la classificació, però que està tenint un inici complicat tant en l’aspecte esportiu com institucional, amb canvi de president aquesta mateixa setmana i amb un únic triomf en els quatre últims partits, una situació que té el conjunt canari més a prop dels llocs de descens que no pas de les posicions d’honor. Tot i això, Eder Sarabia no se’n refia i va admetre que “té unes altres característiques, i estem preparats per si ens collen a dalt”, i va afegir que “crec que per moments poden replegar-se més que el Leganés, però després tenen més capacitat de jugar directe i haurem de controlar-los”. Encara sobre el conjunt chicharrero, el tècnic andorrà va assenyalar que “són un molt bon equip, tenen moltes individualitats i jugadors de nivell”, i va cloure que “una altra vegada necessitarem fer un gran partit per estar a prop d’endur-nos la vic­tòria”.

Amb el d’aquesta nit, l’FC Andorra tancarà una sèrie de quatre duels en 13 dies (en espera encara de tancar l’any dimecres a València en el duel de Copa), però Sarabia va explicar que “l’equip arriba bé i tinc la tranquil·litat que jugui qui jugui ho està fent bé”, i va agregar que “tots tenen moltes ganes de competir, és un camp i un rival històric, es preveu un partit molt atractiu i l’afrontarem amb convicció i confiança”. Per últim, el tècnic va confessar que “algun canvi hi haurà perquè m’agrada que sigui així”.

Ramis lloa l'FC Andorra

De la seva banda, el tècnic del Tenerife, l’exfutbolista Luis Miguel Ramis, va afirmar de cara al partit d’aquesta nit que “l’FC Andorra és un equip que s’associa quan té la pilota, i quan no la té no. Ho fa molt bé, porta l’estil al límit, confia en aquest camí i està obtenint bons resultats amb un model de joc molt marcat”. A més, l’entrenador del conjunt rival va assenyalar a la prèvia del matx que “serà un partit per estar ben ajustats i definir on hem de defensar millor, perquè serà un duel carregat de matisos, i hi haurà moments del partit en què l’FC Andorra ens dominarà i ens exigirà moltíssim”.

tracking