Copa del Rei

La falta d'encert deixa a l'FC Andorra sense Copa (2-1)

Els tricolors cauen contra el Llevant després d’una primera part gris i tenir ocasions a la segona per capgirar el marcador

Jugadors de l'Andorra lamentant una ocasióFC Andorra

L’FC Andorra ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de perdre 2-1 contra el Llevant a la segona eliminatòria de la competició en un partit boig on l’equip ha notat la falta d’efectivitat al davant. Dues accions puntuals dels locals els ha situat 2-0 al descans, els homes d’Eder Sarabia han retallat diferències a la represa i han tingut gairebé mitja dotzena d’ocasions clares per remuntar, però han acabat caient al Ciutat de València.

Els tricolors han dominat la pilota d’inici, però el Llevant ha avisat al minut 10 amb una contra en una acció que ha pogut evitar providencialment Adri Vilanova, però gairebé a la jugada següent, Pablo Martínez ha arribat gairebé fins a la línia de fons per la dreta, i ha posat una centrada al punt de penal on ha arribat Brugué des de segona línia per obrir el marcador. El gol en contra ha esperonat a l’FC Andorra, que ho ha provat amb la pilota aturada després d’una rematada forçada d’Álex Pastor al segon pal que no ha trobat porteria. Tampoc n’ha trobat el tir llunyà de Bover escorat a la dreta que Femenías ha pogut atrapar sense problema. Les coses no anaven del tot bé pels tricolors, però encara han anat pitjor poc abans del descans amb el 2-0 de Cantero, que agafat la pilota després d’un córner favorable als del Principat, i ha arribat fins a dins de l’àrea contrària i ha superat a Marc Vidal.

A la represa, els tricolors han mostrat una altra cara, i el primer en provar-ho ha estat Pastor amb un tir llunyà que ha atrapat Femenías en dos temps, i tot seguit ha estat Iván Gil, que ha buscat el 2-1 amb un tir que ha sortit fregant el travesser. A la tercera, l’equip no ha fallat, i precisament Gil ha pogut retallar diferències al minut 58 fent emmudir el Ciutat de València. L’FC Andorra ja era amb tots els ets i uts l’FC Andorra, també amb la falta de gol, perquè l’equip ha començat a generar i generar ocasions de gol sense trobar porteria, amb tres d’Almpanis i tres de Bakis, especialment clara una d’aquest últim amb un mà a mà contra Femenías, i una altra en què tots dos futbolistes han topat amb la defensa local. El Llevant estava totalment groggy, però tenia qualitat per sortir a la contra, i ho ha demostrat amb una acció de De Frutos per sentenciar el partit que ha tret de manera miraculosa Marc Vidal.

Sarabia ha mogut la banqueta, i Bundu, per la dreta, ha erigit en protagonista, però encara sense l’espurna que tenia abans de la lesió contra el Lugo. Amb més cor que cap l’equip ha buscat l’empat al tram final, però el marcador ja no s’ha tornat a moure i els tricolors han quedat fora de la Copa del Rei.