detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com és habitual a la trobada de Nadal de la FAE, els esportistes de les diferents disciplines deixen de costat la competitivitat habitual del dia a dia per gaudir d’una jornada lúdica i de retrobaments amb els companys, i que es culmina amb la cursa en paral·lel entre els esportistes de totes les disciplines.

Després dels primers mesos de competició, aquesta petita aturada festiva serveix perquè tothom pugui coincidir en un mateix espai, un fet difícil durant la temporada veient que cada equip està voltant per una part del món competint a les diferents curses. La trobada també serveix per agafar força de cara al segon tram del curs, en què acostumen a haver-hi les cites més importants i decisives de la temporada.

Però el gran atractiu de la trobada de Nadal de la FAE és per a molts la cursa menys cursa de totes, el paral·lel que disputen tots els esportistes i tècnics, però on el més important no és guanyar ni la competitivitat, sinó passar una bona estona rodejat d’amics i companys. L’escenari escollit va ser la pista de debutants del Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa, a Soldeu, on els riures i el bon ambient van marcar una tarda freda. Un petit break al calendari competitiu just abans d’afrontar la part decisiva del curs, quan es disputaran el gruix de competicions de la temporada amb les Copes del Món i els Campionats del Món de les diferents disciplines del món de la neu prenent el protagonisme.

tracking