trobada de nadal de la federació d'esquí

Un any per il·lusionar-se

L’esquiador fa un balanç positiu del seu històric 2022 i ja pensa en el futur

Els participants en la trobada de Nadal de la Federació Andorrana d'Esquí.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Nadal és sinònim de reunions i trobades en diferents col·lectius i la Federació Andorrana d’Esquí, com a gran família, també realitza any rere any una trobada en aquestes dates amb la presència de tots els esportistes, entrenadors, dirigents, patrocinadors i col·laboradors de totes les disciplines que s’inclouen a la federació. A la trobada celebrada al Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa, a Soldeu, el gran protagonista va ser el primera espasa de la FAE, Joan Verdú, que va obtenir les dues dotzenes posicions al gegant de la Copa del Món d’Alta Badia, a Itàlia.

Encara en plena ressaca per aquest millor resultat d’un esquiador alpí a la Copa del Món del país, l’esportista va explicar al Diari que “ja al tram final de la temporada passada vam construir molt bé a la Copa d’Europa, als Jocs Olímpics i a l’última Copa del Món, i això em va donar una empenta”. A més, va afegir que “a les dues primeres curses de la Copa del Món no vam poder acabar tot i la bona feina, i en aquestes dues últimes estem demostrant el nivell i estem sumant punts per apropant-nos al gran objectiu, que és estar a les finals de casa”. Per últim, Verdú va cloure que “estic molt satisfet, ara toca fer una petita aturada i a tornar-hi”.

Els grans resultats de Verdú són fruit d’una feina de molts anys i de molta gent al darrere, i per això l’esquiador va voler “agrair-ho a tot l’equip per com estem treballant, per com estan d’implicats perquè estan fent una gran feina i estic molt còmode, i així es demostren els resultats”. Els bons moments d’ara encara tenen un millor regust veient com ha hagut de patir Verdú al llarg de la seva carrera, i va afirmar que “el camí no ha estat gens fàcil, amb lesions greus i molt temps d’inactivitat, però el fet de no deixar de lluitar, perseverar i creure en la gent que tinc al voltant provoca que ara fer aquests resultats encara tingui un plus de satisfacció”.

AMB IL·LUSIÓ PEL 2023

Verdú afrontarà el 2023 amb les Copes del Món, el Mundial i les finals de la Copa del Món de Grandvalira, un any de nou ben intens. Pensant en el futur i el 2023 que ve, l’esquiador va assenyalar que “pot ser un any molt especial, és un gran honor poder representar el meu país d’aquesta manera i juntament amb la Cande donar una mica és molt especial”. I més enllà de les finals de la Copa del Món de Grandvalira, l’esquiador veu encara marge de millora i va cloure que “soc conscient que podem buscar grans objectius, confio en mi i en el meu equip, i seguiré al màxim perquè confio que podem estar encara més amunt”.

Joan Verdú i el seu entrenador, Juan Lago.

tracking