Bàsquet

El Morabanc vol tancar l'any amb un triomf avui

El MoraBanc Andorra tanca el 2022 amb la visita de l’Alimerka Oviedo al Poliesportiu

El Morabanc vol tancar l'any amb un triomf avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra tanca el 2022 rebent aquest vespre l’Alimerka Oviedo (20.00 hores, Poliesportiu d’Andorra), en una nova represa del camí de retorn a la Lliga Endesa. Després de la petita aturada per les festes nadalenques, l’equip tricolor torna a la competició en una jornada que es pressuposa important, i és que més enllà del duel dels del Principat contra el conjunt asturià, demà hi haurà un enfrontament directe a la part alta entre segon i tercer, Zunder Palència i Força Lleida, que podria deixar els homes de Natxo Lezkano líders en solitari si fan la feina i vencen els del Segrià, o que podria obrir encara més diferència amb el conjunt lleidatà si s’acaba imposant el Palència.

L’Alimerka Oviedo arriba a la part mitjana-baixa de la taula, però està millorant el rendiment durant les últimes jornades. L’equip va arrencar la temporada amb set derrotes consecutives, però en els últims sis partits ha sumat les quatre victòries que té actualment a la classificació. Sobre el conjunt asturià, el tècnic del MoraBanc i entrenador fins a la passada temporada de l’Oviedo, Natxo Lezkano, va destacar que “van començar malament la temporada i han tingut molts canvis respecte a l’equip que va començar la lliga”, i va agregar que “ells venen en un bon moment de forma i intentaran guanyar el partit”. A més, l’entrenador basc va assenyalar que “m’espero un partit amb un ritme alt en què ells busquin constantment sortir ràpidament i intentar agafar-nos amb un mal balanç defensiu”, i va cloure que “ells són molt directes en l’1 contra 1 i en el bloqueig directe i generen avantatges per moure la pilota i buscar les millors accions”. Per últim, va admetre que serà “un partit especial”, per enfrontar-se al seu exequip, però “suposo que ho serà més quan juguem allà”.

Amb gairebé ja mitja temporada realitzada, Lezkano va aprofitar per fer balanç fins ara d’aquesta temporada més enllà dels resultats, i va admetre que “estem jugant molt bé i crec que la idea que tenia al cap abans de començar la temporada està molt a prop del que estem veient”. Tot i això, l’entrenador va admetre que “encara hi ha marge de millora tant en defensa i en el rebot, com en atac, i és que tenim un jugador molt important per a nosaltres, Tobias Borg, a fora”.

Precisament sobre l’escorta suec, el tècnic va afirmar que “està evolucionant molt a poc a poc, i en aquests casos el més important és no fer passes enrere”, i va cloure que “sabíem que seria una lesió atípica i que trigaria el seu temps, i esperem que no faci passes enrere i pugui recuperar-se bé”. Més enllà de Borg, Lezkano podrà tenir disponible tota la plantilla per al duel d’aquest vespre al Poliesportiu.

PLUJA DE PELUIXOS PER A CÀRITAS

El duel tindrà un vessant especial perquè al descans del partit es viurà una pluja de peluixos per col·laborar amb la campanya de recollida de joguines impulsada pel periodista de RTVA Òscar Royo, en favor de Càritas.

Pluja de peluixos per a Càritas

tracking