L'FC Andorra traspassa Marc Fernández al Nàstic de Tarragona

La de l’extrem català és la primera sortida del conjunt tricolor aquest mercat d’hivern

Marc Fernández, en un duel d'aquesta temporada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va confirmar ahir la primera baixa en aquest mercat d’hivern, Marc Fernández, que va marxar traspassat al Nàstic de Tarragona de Primera RFEF. Els mitjans catalans havien avançat l’interès del conjunt tarragoní per fer-se amb els seus serveis, una informació confirmada pel Diari, i a mitja tarda totes dues entitats van corroborar el traspàs de l’atacant català, que signa fins al 2024 amb els tarragonins.

Fernández va arribar al club l’estiu del 2021 i va ser un dels homes més importants als esquemes d’Eder Sarabia a la Primera RFEF, ja que va jugar 34 partits (27 dels quals com a titular), en què va fer 11 gols. Amb l’equip ja al futbol professional, però, l’extrem va anar perdent protagonisme i aquesta temporada ha disputat 12 duels de lliga, set com a titular, amb un total de 550 minuts en què no ha anotat cap gol. Sí que va marcar, però, a l’altre duel que va disputar, la primera ronda de la Copa del Rei davant del Manacor. El club va voler agrair-li “la professionalitat i esforç” a un dels herois del primer ascens.

D’altra banda, se segueix treballant en la sortida del jove Pau Casadesús, tal com va explicar Eder Sarabia, que deixarà l’equip cedit cercant minuts.

L'EQUIP TORNA A LA FEINA PER PREPARAR EL DUEL CONTRA L'OVIEDO

La plantilla de l’FC Andorra va tornar ahir a la feina després d’una setmana de vacances per gaudir de les festes de Nadal, després del partit de Copa del Rei contra el Llevant. Els futbolistes tricolors van exercitar-se ahir a la tarda amb la vista posada al retorn de la competició que es produirà dissabte 7 de gener amb la visita del Reial Oviedo a les 16.15 hores a l’Estadi Nacional, en la jornada 22 de la Segona Divisió, la primera de la segona volta de la lliga. Està previst que de cara al duel contra el conjunt asturià, el tècnic, Eder Sarabia, pugui comptar ja amb els dos jugadors que estaven lesionats abans de les festes de Nadal, Dani Morer i Alex Petxarroman, tal com va confessar l’entrenador abans de l’aturada.

tracking