Ral·li

Llovera abandona el Dakar per un problema mecànic

Una pedra en el recorregut ha foradat la carcassa del diferencial

El camió d'Albert Llovera en el Dakar 2022A. L.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera no potcontinuar competint al Dakar 2023.Després d’un inici esperançador de l’etapa inicial, en la qual Llovera-Llobera-Vojkovsky van superar a diversos rivals, la progressió es va parar de cop a causa d'una pedra en el recorregut, que va foradar la carcassa del diferencial.

Una vegada a l’assistència, els tècnics de l’equip FESH FESH, es van posar a realitzar les comprovacions pertinents per a veure el que havia succeït. La pedra ha produitun forat en un dels conductes d’oli i ha deixat sense lubrificant el diferencial, segons ha informat el pilot.

Els problemes mecànics en la primera etapa del ral·li Dakar amb el bloqueig del diferencial posterior del camió es van produir quan faltaven 60 quilòmetres per arribar a la meta, segons va informar l'equip. La causa del bloqueig hauria estat "un dels paranys del traçat" i van indicar que només amb tracció davantera podrien arribar a l'assistència perquè la part pendent era "recorregut pla i sense sorra". L'equip Albert Llovera-Margot Llobera-Petr Vojkovsky remarcava que l'Albert i el seu equip són especialistes "a superar adversitats".

tracking