Esteve afronta la tercera cursa del Tour de Ski

La competició es desplaça a Alemanya, a l’estació d’Oberstdorf

Irineu Esteve reprén avui el Tour de Ski, a Oberstdorf.NORDIC FOCUS

El Tour de Ski reprèn aquest matí l’activitat després de la jornada de descans, obligada pel trasllat de seu. Irineu Esteve, únic representant andorrà de la gran cita, afrontarà la tercera cursa des de la 32a posició de la classificació general, després de marcar el 26è millor temps als 10 quilòmetres persecució a Val Müstair (Suïssa).

L’andorrà va recuperar fins a 57 posicions per estar ja situat, després de l’esprint del dissabte i els 10 quilòmetres del diumenge, en la lluita per les seves posicions naturals al Tour de Ski. Esteve va sortir en la 89a posició, amb el temps perdut a l’esprint i va marcar el 26è temps de carrera als 10 km, amb 26’16”2. Al final, se situava a la 32a posició amb 27’39”3, a 1’44”02 del primer classificat de la general, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo. El tècnic, Joan Erola, va comentar que “els 10 quilòmetres persecució van anar molt bé i van permetre recuperar moltes posicions. Sortia en la posició 89 i ha arribat a la 32, el que són 57 posicions recuperades, la qual cosa ens ha anat molt bé per tornar a entrar en la batalla del Tour”. Erola va destacar que Esteve arriba a la segona fase de la competició, a Oberstdorf, “amb la moral bastant alta després de la cursa de dissabte. Penso que va fer una molt bona cursa, va oferir molt bones prestacions i el material va anar també molt bé”.

Així, el Tour de Ski obre el foc aquest migdia a l’etapa alemanya. A partir de les 11.45 hores, es disputen els 10 quilòmetres individuals clàssics i Irineu sortirà des del 21è lloc, a les 11.55 hores. Una prova de resistència on Esteve es troba còmode i lluitarà per seguir retallant posicions.