ESQUÍ

Íria Medina, top10 al primer eslàlom FIS de Bormio

Irineu Esteve, a 23 segons a l’sprint de Val di Fiemme

Íria Medina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació italiana de Bormio acull dues jornades d’eslàlom FIS amb la participació de Carla Mijares i Íria Medina. En aquest sentit, Medina ha estat avui 10ª, mentre que Mijares no ha pogut completar la segona mànega, quan havia acabat amb el segon millor temps a la primera, segons informa la FAE en un comunicat.

La cursa ha comptat amb una alta participació en ser, a més, una FIS escocesa. Íria Medina ha marcat un crono final de 1.34.08, a 5.54 de la vencedora, la italiana Emilia Mondinelli,que s’ha imposat amb 1.28.54. Medina havia estat 10ª a la primera mànega, i a la segona no aconseguia millorar posicions i repetia plaça. Pel que fa a Mijares, l’andorrana marcava el segon temps a la primera mànega amb +0.83, però amb alguna errada, segons ha explicat el tècnic Josh Alayrach. A la segona mànega, Mijares no ha pogut finalitzar la baixada i ha quedat fora, segons assenyala la FAE.

Irineu Esteve, a 23 segons a l’sprint d'Itàlia

Irineu Esteve ha estat 66è a 23,86 segons del primer alTour de Ski a Val di Fiemme (Itàlia), on resten les tres últimes jornades per tancar la competició i on avui divendres s’ha disputat la cursa sprint, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en un comunicat.

La FAE destaca que no és precisament la disciplina de l’sprint la cursa del fondista andorrà, més especialitzat en la distància llarga. Així i tot, l’equip comptava amb una pèrdua al voltant dels 20 segons que, finalment, ha estat de 23. Així, Esteve fa front a les dues últimes curses del Tour en la 42ª posició de la general, a poc més de cinc minuts (5.11) del líder, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que mana amb 1.32.39,0, amb gairebé un minut de marge respecte al segon, el suec Calle Halfvarsson. La 30ª posició del Tour de Ski la marca el nord-americà Gus Schumacher, amb 53 segons de marge sobre Esteve.

tracking