Esquí alpí

Tercera plaça d'Íria Medina al gegant FIS de Bormio

Íria Medina, a la dreta, al podi de Bormio.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Íria Medina va pujar al podi amb un tercera posició al gegant FIS celebrat a l’estació italiana de Bormio. L’esquiadora de la FAE va completar les dues mànegues amb un registre final d’1’48”83, i va acabar a menys de mig segon (0”48) del triomf, que va ser per a la corredora local Carole Agnelli, seguida per la francesa Eulalie Giraud. Medina, a més, va rebaixar punts FIS passant de 46,37 a 43,08. De la seva banda, Carla Mijares va acabar la cursa en 12a posició.

En altres proves, Jordina Caminal va ser 70a a la primera jornada d’entrenaments de descens de la Copa d’Europa de Zauchensee (Àustria), a 6”29 del millor registre. L’esquiadora tindrà avui un segon entrenament, i posteriorment tindrà les curses de descens i supergegant.

Per últim, l’eslàlom sub-16 de Font Romeu va acabar amb quatre podis andorrans. A la cursa femenina, les integrants de l’equip EEBE, Júlia Rodríguez i Ainhoa Piccino, van ser segona i tercera, per darrere de Lola Petetin. A la prova masculina, Nil Vinyes, del PCGR, es va endur el triomf, i Tom Farré, de l’equip EEBE, va acabar en tercer lloc.

tracking