Andorra Multisport Festival

L'Europeu de Triatló d'Hivern espera uns 250 participants

El retorn estimat és de 232.500 euros

Presentació de la tercera edició de l'Europeu de Triatló d'HivernM.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de l’Europeu de Triatló d’Hivern que obrirà l’Andorra Multisport Festival a Naturland el 28 i 29 de gener espera una participació d’uns 250 atletes de 14 nacionalitats diferents. Les inscripcions, però estan actualment al 50% degut a la falta de neu. Tot i això, la directora de Naturland, Vicky Grau, ha tranquil·litzat assenyalant que “si s’hagués de fer ara l’esdeveniment podríem oferir neu en bon estat, però si vingués una nevada ens ajudaria moltíssim”. En aquest sentit, el director regional d’Ironman al sud d’Europa, Agustí Pérez, ha afirmat que “hi ha federacions que estan esperant a finals de setmana per fer la inscripció, però creiem que arribarem als números”, i ha agregat que “més enllà de la neu per competir, la gent està trobant manca de neu per entrenar, i això també ens afecta”.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat que “aquest esdeveniment “reforça a Andorra com una de les millors destinacions per acollir esdeveniments esportius”, mentre que el cònsol Major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha afirmat que “perseguim tres objectius, fer créixer el turisme esportiu a la parròquia, situar Sant Julià a nivell esportiu fora de les nostres fronteres, i donar a conèixer Naturland com a referent d’estació d’esquí als Pirineus”. Les previsions de l’organització és que aquesta primera prova de l’Andorra Multisport Festival és que hi hagi un retorn econòmic de 232.500 euros.

De cara a aquesta edició, la principal novetat és que la competició, a més de Campionat d’Europa, serà també Campionat de França i Campionat Franco-espanyol, a més de comptar amb la categoria open, i amb la competició de paraatletes.

tracking