tennis

Vicky Jiménez s'estrena amb triomf a Austràlia

Derrota la sueca Rebeca Peterson a la primera eliminatòria

Vicky Jiménez, durant el partit celebrat ahir.Open d'Austràlia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va estrenar la temporada amb bon peu i va superar la primera ronda de la prèvia de l’Open d’Austràlia després d’imposar-se a Rebeca Peterson en dos sets, per 3 a 6 i 4 a 6. La sueca, que va ser subcampiona de la primera edició del Crèdit Andorrà Open, celebrat al Poliesportiu, arribava com a favorita i amb un millor rànquing, ja que ocupa el lloc 120 del món, mentre que l’andorrana és la 184. Tot i això, la jove tennista va mostrar el seu millor joc i va aconseguir el triomf que permet que segueixi somiant en la classificació per primer cop a la seva carrera per a un quadre principal d’un Grand Slam.

El partit va començar bé per a Jiménez, que va trencar el servei de la tennista sueca, però Peterson va reaccionar ràpidament amb tres jocs seguits per situar el 3 a 1 al marcador. A partir d’aquí, però, no va haver-hi color i la tennista del Principat va capgirar la situació com un mitjó amb un parcial de 0 a 5, amb tres trencaments de servei inclosos, per tancar la primera mànega. Al segon set també va ser la sueca qui va començar millor situant-se 2 a 0 amunt, tot i que Vicky va respondre amb un altre parcial per situar el partit 2 a 5. Peterson va poder sumar dos jocs més, però Jiménez va tancar el set i el partit amb un break (4 a 6 final).

Jiménez s’enfrontarà demà a la segona ronda a la tennista local Zoe Hives, actual número 772 del món, que va eliminar la francesa Harmony Tan en tres sets, per 6 a 2, 5 a 7 i 6 a 1.

tracking