esquí paralpí

Roger Puig fa el millor resultat de sempre en gegant

L’esquiador paralpí de la FAE va aconseguir el vuitè lloc a Veysonnaz

L'andorrà Roger Puig va assolir el millor resultat en un gegant de la Copa del Món.FAE

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va fer ahir un pas més en la seva trajectòria esportiva i va aconseguir el millor resultat de sempre en la disciplina de gegant. L’andorrà va assolir la vuitena plaça en aquesta modalitat a la Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa) en paralpí, un lloc que suposa el millor registre i el segon millor resultat de la temporada en la Copa del Món, després de la setena posició que va aconseguir a l’eslàlom WC de Saint Moritz.

Puig va saber rescabalar-se de la millor forma després de la decepció del dia anterior en no poder finalitzar el primer gegant, i ahir l’esquiador andorrà sí que va aconseguir demostrar el seu alt nivell amb la vuitena posició al segon gegant d’aquesta cita de la Copa del Món. Puig va finalitzar amb 2’06”76, per davant de corredors italians, nord-americans, noruecs i austríacs. El guanyador va ser el suís Robin Cuche, amb un crono de 2’00”72, seguit pel francès Arthur Bauchet i l’austríac Markus Salcher. Avui hi havia jornada de descans a Veysonnaz, però donades les previsions del temps l’organització ha reprogramat un gegant, mentre que demà serà jornada de descans i ja dissabte, l’eslàlom.

PUIG, MOLT SATISFET

L’esquiador andorrà, evidentment, no podia amagar la seva satisfacció i va reconèixer estar “molt content per aquest resultat, perquè ha estat el millor resultat de la meva carrera esportiva en gegant i el segon millor d’aquest any, perquè vaig fer un setè a l’eslàlom de Saint Moritz”. Puig va destacar la dificultat de la pista de Veysonnaz, que “és molt tècnica”, i va afegir que “sort que portem uns quants anys venint i ens la coneixem. És per aquest motiu que he pogut aprofitar bé els canvis de rasant d’aquesta pista, que no para de ser molt irregular, amb contrapendents i de tot. La valoració és molt bona. Si a Andorra no neva, aquí neva massa i està massa tova la neu, però és el que hi ha, i ara endavant per a les següents competicions”.

tracking