Quarta posició d'Andorra al Team Event

Els Països Baixos s’enduen el triomf, amb Espanya en segon lloc i Polònia tancant el podi

Una de les curses del National Team Event.BORRUFA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip Andorra 1 va finalitzar en quarta posició el National Team Event del Trofeu Borrufa, disputat ahir al Canaro, en una cursa que va tenir els Països Baixos com a guanyador després d’imposar-se a la gran final a Espanya 1.

L’equip d’Andorra 1 estava format per Ainhoa Piccino, Etna Pou, Jan Torres i Max Black, i va arrencar la competició imposant-se per 3 a 1 a Grècia a la prova de gegant paral·lel, que es disputa per equips amb dos esquiadors sub 14 i dos sub 16 per cada nació. Als quarts de final, els tricolors van superar la República Txeca per diferència de temps, ja que cada país va guanyar dues de les baixades, però els tricolors van fer-ho amb una diferència global de gairebé un segon, per les tres dècimes dels txecs. A les semifinals, la moneda va girar de cara, i Andorra i els Països Baixos també van empatar 2 a 2, però el triomf va acabar sent per als neerlandesos per tot just tres dècimes de diferència. Per últim, a l’eliminatòria pel bronze, Andorra 1 va tornar a empatar, en aquest cas contra Polònia, i es va quedar sense medalla per dues dècimes de diferència.

D’altra banda, l’equip d’Andorra 2, format per Isabella Pérez, Jordi Rogel, Zoe Carretero i Marc Visa, va quedar fora a la primera eliminatòria després de caure en el desempat contra Espanya 2 per gairebé mig segon de diferència.

Després del National Team Event celebrat ahir al Canaro, la competició torna avui a Ordino Arcalís amb les competicions que estaven previstes per ahir i que van endarrerir-se un dia. Les pistes de la Portella del mig i les Canals acolliran, doncs, un eslàlom sub 14, així com un gegant sub 16.

tracking