Dues medalles més d'Andorra al Borrufa

Max Black i Júlia Rodríguez es pengen el bronze, i Etna Pou i Mar Gardella sumen dos podis

Podi del gegant sub 16 femení celebrat ahir.BORRUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La delegació d’Andorra va sumar dues medalles i dos podis més a la tercera i penúltima jornada de competició de la 31a edició del Trofeu Borrufa amb els bronzes de Max Black i Júlia Rodríguez, el quart lloc d’Etna Pou i la cinquena plaça de Mar Gardella. La jornada va estar marcada pel fort vent a les pistes de la Portella del mig i les Canals, d’Ordino Arcalís.

La prova més profitosa per a l’equip andorrà va ser el gegant sub 16 femení, en què Júlia Rodríguez va penjar-se el bronze i Mar Gardella va ser cinquena. El triomf va ser per a l’holandesa Anouk Maren, seguida per la romanesa Heidi Draghia, i tercera va ser Rodríguez, a 1”38 del triomf, amb Gardella a 2”19. A més, Candela Mortés va ser desena, Emma Ledesma, 15a, i Ainhoa Piccino, 18a. A la mateixa cursa, però en categoria masculina, la victòria va ser per a l’espanyol Luken i el millor andorrà va ser Jan Visa, vuitè, i també van acabar Jordi Rogel, 11è, Nil Vinyes, 19è, i Èric Mitjana, 21è.

Pel que fa a l’eslàlom sub 14, Max Black va penjar-se l’altre bronze de la jornada després de finalitzar a 2”12 del vencedor, l’espanyol Pepe Bertran. Anur Mehic va ser segon, mentre que de la resta d’andorrans, Àlex Comellas va cloure en sisè lloc i Marc Visa va ser 20è. A la carrera femenina, Etna Pou va aconseguir l’altre podi de la jornada després de ser quarta en una cursa que va guanyar la britànica Alice Bond, seguida per Emili Magnani i Perrine Heintzemann. Pel que fa a la resta de representants andorranes, Carlota Comellas va tancar el Top 10, amb Marta Torres en 16a posició i Zoe Carretero en 17a plaça.

La 31a edició del Trofeu Borrufa viurà avui la darrera jornada de competició amb les últimes curses i la cerimònia de premis i cloenda. Al matí es disputarà un eslàlom sub 16 i un gegant sub 14 a les pistes de la Portella del mig i les Canals, d’Ordino Arcalís, i a partir de les 16.30 hores la plaça Major d’Ordino serà seu de l’entrega de premis i de la cloenda del campionat.

tracking