L'FC Andorra vol Àlex Valle, lateral del Barça Atlètic

El lateral esquerre del Barça Atlètic és el futbolista que podria venir per cobrir la baixa del lesionat Martí Vilà

Àlex Valle, un lateral esquerre potent i amb arribada, de present i futur.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àlex Valle, del Barça Atlètic, és el futbolista escollit per la direcció esportiva i el cos tècnic de l’FC Andorra per reforçar la posició de lateral esquerre fins a final d’aquesta temporada. Hores d’ara el club tricolor i el blaugrana negocien la cessió del futbolista fins a final de curs i durant les properes hores han de continuar les negociacions per aconseguir l’acord definitiu, que podria arribar abans de finalitzar la setmana.

Un vistiplau que està encarrilat però que es troba pendent d’un aspecte que encara han de solucionar el Barça i Àlex Valle, en una reunió que s’hauria de produir avui. El lateral finalitza el contracte amb l’entitat barcelonista el 30 de juny del 2023 i acabar el curs vestint la samarreta tricolor com a cedit dependrà del fet que la renovació de Valle i el Barça cristal·litzi. Així, l’FC Andorra ho té tot a punt per tancar l’operació però la clau de tot és la trobada d’avui entre jugador i FC Barcelona. En cas d’entesa, tot fa pensar que Valle serà tricolor fins a final de curs, però si la reunió deixa alguna aresta per solucionar en el cas de la renovació no es concretarà la cessió, no hi haurà llum verd i el jugador no vindrà al Principat. Si s’arriba a aquest extrem i Valle es queda al Barça, la direcció esportiva de l’FC Andorra i Eder Sarabia no descarten, ni de bon tros, que finalment no vingui cap jugador per reforçar el perfil esquerre davant l’absència per lesió de Martí Vilà. El tècnic tricolor compta amb Pampín, Mika Mármol –que pot actuar de lateral– i, fins i tot, Petxarroman a cama canviada per ocupar aquesta posició i ha defensat vàries vegades disposar d’alternatives.

LATERAL AMB ADN BARÇA

Àlex Valle és un lateral molt potent i amb vocació ofensiva que encaixa a la perfecció en el perfil que el club feia setmanes que buscava. És internacional sub 19 amb la selecció espanyola. Valle, de 18 anys, va debutar la temporada passada al Barça Atlètic amb Sergi Barjuan –va jugar tres partits– i s’ha acabat guanyant un lloc fix a les alineacions de Rafa Márquez. De fet, Àlex Valle, encara en edat juvenil, ha jugat fins ara els 19 partits disputats pels blaugrana al grup II de Primera RFEF, 18 dels quals com a titular. A més, ha entrenat alguna vegada amb el primer equip i va jugar gairebé tot l’amistós –va estavellar una pilota al travesser– que va estrenar la pretemporada de l’FC Barcelona de Xavi Hernández al camp de la UE Olot i que va finalitzar 1 a 1 amb gol d’Aubameyang.

EDER SARABIA FA DOS ANYS A LA BANQUETA TRICOLOR

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va bufar ahir les espelmes dels dos anys com a màxim responsable del cos tècnic de l’entitat tricolor. Sarabia va arribar un 18 de gener del 2021 per substituir Nacho Castro a la banqueta, destituït aquell mateix dia. L’entrenador basc va debutar amb l’FC Andorra el 3 de febrer d’aquell any, en un partit que els tricolors van guanyar l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (0-2) amb gols de Carlos Martínez i Víctor Casadesús. Sarabia ha dirigit en aquests dos anys 88 partits oficials a l’FC Andorra i el 2 de desembre passat va anunciar la renovació amb el club tricolor fins al 2025. D’altra banda, LaLiga va donar a conèixer ahir els horaris de la jornada 26, quan l’FC Andorra rebi el Reial Saragossa a l’Estadi Nacional. El duel contra el conjunt aragonès se celebrarà diumenge 5 de febrer a les 16.15 hores. Per últim, el club va confirmar que el lateral esquerre Eudald Vergés, que havia arrencat l’any cedit al Sabadell, marxa a préstec al Logronyès, de Primera RFEF.

tracking