Marc Basco

Andorra acaba en segon lloc al Borrufa

Etna Pou suma l’última medalla, una plata, i Llorenç Babi fa podi amb una cinquena plaça

L'equip andorrà ahir en la cloenda del Borrufa

L'equip andorrà ahir en la cloenda del BorrufaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’equip Andorra 1 va finalitzar la 31a edició del Trofeu Borrufa en segona posició a la classificació per equips. El conjunt format per Etna Pou, Max Black, Àlex Comellas, Júlia Rodríguez, Ainhoa Picchino, Mar Gardella, Marta Torres, Jan Torres, Jan Visa i Candela Mortés va sumar 194 punts i va acabar únicament per darrere d’Espanya 1, que va aconseguir-ne 213. El podi va tancar-lo la Gran Bretanya, mentre que el conjunt Andorra 2, amb Zoe Carretero, Carlota Comellas, Llorenç Babi, Jordi Rogel, Marc Visa, Emma Ledesema, Isabella Pérez, Marcel Pérez, Nil Vinyes i Èric Mitjana, va ser onzè. En total, entre els dos equips del país van tancar la competició amb un total de sis medalles i 12 podis.

La jornada d’ahir va estar marcada per la meteorologia, i és que les nevades i el fort vent van obligar a cancel·lar l’eslàlom sub 16 i es va haver de reduir el gegant sub 14 a una única mànega. Etna Pou va sumar l’últim metall d’Andorra al Borrufa amb la segona plaça al gegant sub 14 ,a només 0”32 de Charlkotte Gorman, de Nova Zelanda, en una cursa en què Zoe Carretero va fregar el podi amb el sisè lloc. A la cursa masculina, Llorenç Babi, amb un cinquè lloc, va sumar l’únic podi tricolor a una cursa, amb la victòria del bosnià Anur Mehic.

Des de l’organització del Trofeu Borrufa van fer una valoració positiva de la celebració del campionat i el director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, va destacar “els grans esforços que ha fet l’organització per poder dur a terme la competició amb les màximes garanties”, i també va lloar el bon paper de la delegació andorrana que, segons Ledesma, “novament ha demostrat tenir un molt bon nivell en competicions internacionals”.

Podi del gegant sub 14, amb Etna Pou a l'esquerra.

Podi del gegant sub 14, amb Etna Pou a l'esquerra.

tracking