El MoraBanc tanca la primera volta rebent el Guipúscoa

El MoraBanc Andorra tanca la primera volta contra el Guipúscoa al Poliesportiu

Entrenament del conjunt tricolor.BCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra tanca aquesta nit la primera volta de la LEB Or contra el Guuk Guipúscoa (21.00 hores, Poliesportiu d’Andorra) en un duel que, més enllà de seguir el frec a frec amb el Zunder Palència per la primera posició de la competició, també servirà per establir qui és el local de cara a la final de la Copa Princesa d’Astúries que tots dos equips disputaran divendres 10 o dissabte 11 de febrer. Els números són fàcils i si el Palència venç a Melilla disputarà la final a casa, mentre que els tricolors necessiten una derrota de l’actual líder i una victòria contra el conjunt basc per poder jugar-se el títol davant de la seva afició.

Tot i aquestes conjectures, el tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va explicar que “crec que no és una motivació extra, no sé per als jugadors, però nosaltres no hem parlat mai de la Copa excepte el dia d’Ourense, quan vam classificar-nos”, i va agregar que “és un partit maco que ve de gust jugar, si ens toca jugar allà, que segurament sigui així, segur que hi ha un ambient espectacular, i si juguem a casa, doncs encara millor perquè seria espectacular, però no depèn de nosaltres”. Per últim, el tècnic basc va destacar que “no estem en això, és un partit molt important com tots els de la lliga, juguem contra un rival del play-off a casa i sabem que aquí hem de ser molt constants i perdre molt poc si volem fer alguna cosa important a la lliga”.

Lezkano també va referir-se a l’estat actual de l’equip, i va admetre que “no estem al millor moment de la temporada, vam treure endavant l’últim partit, que era complicat, a Ourense”, i va agregar que “pel que fa a mentalitat estem bé i quant a encert estem pitjor, però si seguim trobant bones situacions de tir no em preocupa, perquè és qüestió d’estar un dia més encertats i recuperar el nivell de confiança que teníem abans”. Sobre els motius d’aquesta falta de confiança, el tècnic del MoraBanc va assegurar que “no ho tinc clar, són moments que els passen a la temporada a tots els equips i tots els jugadors”, i va agregar que “els equips treballen i ens generen dubtes, però és qüestió que tinguem equilibri i seguim confiant en el que fem”.

Sobre el rival d’aquesta nit, el Guuk Guipúscoa, l’entrenador basc va assegurar que “ha guanyat contra el Palència i això demostra el nivell que té. Per mi és dels equips amb més talent individual de la lliga”, i va afegir que “és un equip complet amb molt de talent que fa una defensa especial que t’obliga a pensar molt en atac i a prendre decisions a les quals no estàs acostumat”. Per últim, va cloure que “si tots els dies has d’estar concentrat els 40 minuts per guanyar, contra ells encara més”.

tracking