ESQUÍ PARALPÍ

Roger Puig es mostra preparat per a l'inici del Mundial d'Espot

La cerimònia d’inauguració es farà avui i demà hi haurà la primera de les curses

Roger Puig, a Espot.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig ja és a Espot per disputar el Campionat del Món d’esquí paralpí, que arrenca demà amb les primeres curses. Durant la jornada d’ahir hi havia previst un primer entrenament de descens, però es va acabar cancel·lant per excés de neu, i el mateix ha succeït amb el que estava programat per aquest matí que s'ha cancel·lat pel fort vent.

L’esdeveniment arrencarà oficialment aquesta tarda amb la celebració de la cerimònia d’obertura i la primera cursa per a Puig serà demà, amb la disputa del descens, mentre que diumenge es tancarà el bloc de velocitat amb el supergegant. Amb vista a la setmana que ve, després del dia de descans de dilluns, el paraesquiador de la FAE participarà dimarts a la combinada alpina, dijous al gegant i dissabte 28 a l’eslàlom, abans d’afrontar l’última cursa diumenge 29 amb el paral·lel. Totes les proves en què participi Roger Puigh podran seguir-se en directe a Diari TV, la televisió del Diari d’Andorra. La FAE ha informat que per les condicions meteorològiques l'organització podria fer canvis en el calendari de proves.

Puig es marca com a objectius acostar-se als resultats del Campionat del Món celebrat l’any passat a Lillehammer (es va haver d’endarrerir per la pandèmia). La idea és entrar al Top 10 a totes les proves de velocitat (gegant, supergegant i combinada), aconseguir un Top 10 a l’eslàlom i un Top 15 al gegant. El Campionat del Món d’esquí paralpí d’Espot comptarà amb 87 competidors de 26 nacionalitats diferents.

tracking