Test d'alçada contra l'Albacete

Els tricolors volen recuperar la seva millor versió contra un rival de la part alta de la lliga

Test d'alçada contra l'Albacete

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep l’Albacete amb l’objectiu de continuar fent-se fort a l’Estadi Nacional. Els tricolors venen del cop amb la derrota a Burgos, i buscaran els tres punts per no perdre distància respecte a les posicions de play-off, que abans del duel d’aquesta nit són a sis punts per als homes d’Eder Sarabia. No serà fàcil, però, i és que el conjunt manxec, vell conegut de l’FC Andorra amb els duels de Primera RFEF del curs passat, és també a la part alta, amb quatre punts més que el conjunt tricolor.

Sobre el matx contra l’Albacete, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va manifestar que “hem d’estar preparats perquè és un rival que està molt bé amb aquell punt bo en tots els sentits”. Va afegir que “són un equip que pressiona bé, és agressiu i té un punt de guanyar tots els duels i les segones jugades”. Sobre l’equip tricolor, l’entrenador va destacar que “arribem preparats i la gent arriba ferida en l’orgull per la derrota a Burgos i per l’esbroncada que els vaig fer, així que segur que volen demostrar que som un gran equip”. Finalment, Sarabia va referir-se també a la meteorologia i si pot influir en l’estat del camp, i va destacar que “farà fred, però és normal perquè som a Andorra i és hivern, i el camp té calefacció”, i va deixar una reflexió assenyalant que “segurament no és el millor horari per jugar a Andorra a l’hivern, i aquestes són coses que potser s’haurien de mirar millor”. En el capítol de baixes, els tricolors només tindran fora Vilà i Vilanova, lesionats de llarga durada.

L’Albacete va viatjar al Principat amb les novetats de Carlos Isaac i Jovanny Bolívar, fitxatges acabats d’arribar. En canvi, Juanma García va ser baixa d’última hora per lesió, igual que Sergi Maestre, Javi Jiménez i Emmanuel, mentre que Álvaro Rodríguez tampoc no hi serà per sanció. Qui també hi serà és l’extrem Jonathan Dubasin, nascut a la Seu d’Urgell fa 22 anys, i que va jugar entre els 12 i els 17 anys a la base de l’FC Andorra i de l’Enfaf.

tracking