ESquí paralpí

Roger Puig assoleix la 9a plaça al descens d'Espot

L’esquiador, a més, es va imposar en la seva categoria, la 9.2

Roger Puig va sumar un nou Top 10 a Espot.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va sumar ahir un altre Top 10 i va aconseguir la novena plaça en la prova de descens al Campionat del Món paralpí que s’està celebrant a Espot. L’andorrà s’està mostrant molt regular durant la competició i va marcar un temps de 53”29, a 3”26 del guanyador, l’austríac Markus Salcher, que va marcar 50”03, mentre que el suís Robin Cuche (50”11) i el canadenc Alexis Guimond (51”07) van ser segon i tercer, respectivament. A més, Puig va acabar primer de la seva categoria, la 9.2, i va superar en la baixada esquiadors nord-americans, francesos i austríacs.

L’andorrà va explicar que “han estat dues mànegues, una d’entrenament i una altra de carrera. A la cursa he estat millor que als entrenaments perquè he corregit els errors puntuals que havia vist, en ser més net a l’entrada al mur i ficar-me en posició de velocitat entre les portes per guanyar una mica de velocitat i retallar aquella mica de temps que volia”.

L’entrenador, Pol Aguilà, es va mostrar “molt content de com ha anat el bloc de velocitat. En supergegant i en descens hem complert els objectius, hem millorat els resultats històrics i estem bastant contents”. A més, va afegir que “tot i que a la combinada, a l’eslàlom, un cavallet ens va deixar a fora, estem bastant satisfets”. Ara, el Mundial canvia de rumb, deixa la velocitat per entrar en la tècnica i avui tindrà lloc el gegant, amb la participació de Puig.

tracking