esquí forapista

Iker Reyes cau en la prova Freeride World Tour d'Arcalís

L'andorrà ha topat amb una pedra en el tram inicial de la baixada i no ha pogut puntuar

Podi de la prova d'esquí freeride femeninareeride World Tour / JBERNARD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iker Reyes ha caigut en la prova andorrana del Freeride World Tour (FWT),el circuit mundial d’esquí i surf de neu forapista, i no ha pogut puntuar. Reyes ha topat amb una roca en la recepció d'un salt i se li ha sortit l'esquí, raó per la qual no ha pogut puntuar. El rider no ha patit cap lesió i s'ha pogut posar l'esquí de nou i creuar l'arc d'arribada amb normalitat. Reyes comptava amb una invitació per participar en la prova, que ha comptat amb48 esquiadors i surfistes de neu de 14 nacionalitats .

La finestra perquè se celebrés la cursa anava des de demà fins dijous que ve, però degut a les bones condicions actuals es va donar el vistiplau perquè finalment la cita se celebrès avui a la cara sud-est del cim ordinenc de les Planes.Els guanyadors de la prova en surf de neu han estat Katie Anderson i Ludovic Guillot-Diat, i en esquí han estat Justine Dufour-Lapointe i Valentin Rainer.

Converses per ser olímpics

Des d’aquesta temporada, el Freeride World Tour manté una aliança amb la FIS per integrar el circuit dintre de la federació internacional, tot i que mantenint certa independència. El CEO del FWT, Nicolas Hale-Woods, va explicar sobre aquest acord que “ens donarà la possibilitat de passar a un estadi superior”, i va admetre que està havent-hi converses “que van pel bon camí” perquè el freeride pugui ser esport olímpic en el futur, tot i que no va voler posar cap data sobre la taula.

tracking