L'FC Andorra necessita tornar al carril del triomf

L’FC Andorra, tot i trobar-se en zona tèbia, necessita tornar al carril de les victòries després de sumar 5 punts de 24

L'FC Andorra necessita tornar al carril del triomf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tenir l’oportunitat de rebre a l’Estadi Nacional un històric del futbol espanyol com el Reial Saragossa ha de ser, primerament, tot un privilegi. Pel recinte de la Baixada del Molí, aquest primer curs a l’elit, han passat monstres com el Granada, l’Alabès, l’Oviedo, el Ràcing, l’Eibar o el Llevant i s’hi esperen l’Sporting, Las Palmas, el Màlaga o el Tenerife. Però més enllà de gaudir de la Segona Divisió, que està molt bé i és tot un luxe, l’FC Andorra necessita tornar a transformar les intencions en bons resultats.

Tres derrotes consecutives i només una victòria als darrers vuit partits obliga el conjunt tricolor a reaccionar: “Estem bé i fent moltes coses bé però sí és cert que hem d’apujar el nivell en certes coses, començant per mi”, va introduïr el tècnic tricolor, Eder Sarabia. En aquest sentit va afegir que “potser ens pensàvem que estava tot encarrilat i hem vist que no és així perquè aquesta categoria és molt difícil. Hem de tenir la rigorositat de millorar i hem vist que, de moment, el que estem fent no arriba a ser prou”. Per a l’entrenador biscaí “ha arribat el moment de sacsejar el vesper i tornar a estar ben a l’aguait”. La situació de l’Andorra a la classificació –13è amb 32 punts-–no crida a les urgències però sí a la necessitat de tornar als orígens. “La gent de fora valora molt el que estem fent i com juguem i, sincerament, analitzant-ho tot, no vam merèixer perdre cap d’aquests tres darrers partits. Potser ens està faltant una mica d’eficàcia als darrers metres”. Sarabia va reconèixer que “estem en un petit sotrac de resultats però som un equipàs i tenim ganes de tornar-ho a demostrar”. El tècnic tricolor també va destacar que “sabem que som capaços de superar les adversitats i a dins estem convençudíssims”.

Un històric ferit

El Reial Saragossa arriba amb urgències a Andorra. Amb el jou de trobar-se a quatre punts del descens a Primera RFEF i arrossegant el pes de la seva història i de l’escut, l’equip aragonès no passa per una situació gaire pròspera. L’entrenador, Fran Escribá, va sostenir que afronten el partit a l’Estadi Nacional amb voluntat ofensiva, malgrat ser conscient de la forma de jugar i de com sotmet l’FC Andorra als rivals: “Amb millors o pitjors resultats, hem demostrat que no juguem en funció del rival. Sabem a què juguen, i juguen molt bé, però la nostra idea és ser valents i buscar la porteria, no buscar només el contraatac. Creiem que som capaços de fer més coses i atacar”. El tècnic del Saragossa va afegir que “als equips que els agrada tenir la pilota, els molesta no tenir-la i la nostra idea de partit també passa per aquí”. Finalment, Escribá va recordar el seu passat com a jugador tricolor. Va ser a Segona B la temporada 88-89, amb Sánchez Iglesias a la banqueta, amb qui va jugar 18 partits. “Han passat ja trenta i escaig anys i en aquella època vaig gaudir molt i vaig ser molt feliç. Mai havia tornat com a rival ni com a jugador ni com a entrenador”.

OPORTUNITAT DE RETROBAR-SE

Pilar Soro, Aragón Ràdio. Després de dues jornades sense guanyar, el Reial Saragossa vol retrobar-se amb la victòria a Andorra en el que es presenta com una nova oportunitat per escalar posicions a la taula. Fran Escribá torna a comptar amb Fran Gámez, recuperat de la seva lesió muscular, i amb quatre futbolistes que van complir sanció davant la Ponferradina: Jair, Vada, Nieto i Alarcón. Per contra, no hi serà el davanter aragonès Iván Azón. El tècnic valencià va deixar clar que la idea d’avui és anar a buscar el partit.

tracking