Mal resultat de Cande Moreno al Supergegant

L’esquiadora no pot completar la segona cursa al Mundial de Courchevel Méribel 2023

Cande Moreno, al supergegant de la combinada alpina celebrat dilluns.Alain Grosclaude / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno no va finalitzar la segona cursa al Campionat del Món d’esquí alpí de Courchevel Méribel 2023, el supergegant, després de saltar-se una porta al tram central del recorregut tot i haver tingut un bon inici de baixada. De fet, l’esquiadora va marcar un temps de 23”93 que la deixava en 19a posició a 0”29 del millor registre, que tenia Ilka Stuhec. A poc a poc, Moreno va anar perdent la línia i al segon dels punts cronometrats es deixava ja gairebé mig segon passant en la 30a posició, fins que poc després va perdre ja definitivament la línia i va marxar llarga a la sortida d’un revolt saltant-se una porta i quedant-se sense poder completar el recorregut.

L’esquiadora no va amagar la decepció després de la cursa i va admetre que “és una mica frustrant, perquè estava al cent per cent i penso que podia ser un bon dia. Oportunitats com aquesta són només cada dos anys, així que justament no és fàcil, però el que és positiu és que hi ha el nivell i tinc una altra carrera per davant amb dos dies per adaptar-me a les condicions”. A més, va afegir que “notava una sensació una mica estranya amb la neu, un feeling bastant estrany i per molt que donés el cent per cent no trobava la bona línia, i ha arribat un moment de la pista que els revolts eren més tècnics i havies de tenir aquesta bona sensació per poder-los esquiar amb fluïdesa”. De la seva banda, el director tècnic d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, va afirmar que “havia començat força bé però hem tingut un problema amb el material i a partir de la quarta porta no ha trobat les sensacions bones”.

CENTRADA EN EL DESCENS

Cande Moreno tancarà dissabte el Mundial amb el descens. Després d’haver estat 18a al primer entrenament, celebrat dimarts, avui i demà tornarà a provar la pista i dissabte farà la cursa. La setmana vinent entraran en joc les disciplines tècniques amb Joan Verdú, que farà dimarts la qualificació de paral·lel, i divendres, la cursa de gegant.

tracking