Tranquil·litat a la plantilla de l'FC Andorra tot i la mala dinàmica

El capità, Sergio Molina, afirma que no hi ha dubtes a l’equip sobre el missatge del tècnic

Sergio Molina en una acció del duel de diumenge passat contra el Saragossa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plantilla de l’FC Andorra manté la tranquil·litat tot i el mal moment pel qual passa l’equip, amb quatre derrotes seguides i un únic triomf en els últims deu partits. Així va manifestar-ho ahir un dels homes forts del vestidor tricolor i un dels capitans, Sergio Molina. El migcampista va manifestar que “no existeix cap dubte amb els resultats ni amb el missatge del tècnic”, i va agregar que “fem moltes coses bé, hem de ser si cal més detallistes en alguns aspectes, hem de millorar i voler fer les coses bé, i hem de mostrar tranquil·litat perquè això anirà endavant”.

El madrileny també va voler fer una crida a la calma i va destacar que “és una mala ratxa, però estem tranquils, confiem en el treball que fem i els resultats arribaran, mentre que sobre les possibles solucions per sortir d’aquest sotrac va afirmar que “hem d’estar més concentrats en defensa per evitar que els errors ens penalitzin tant”. Molina va descartar que l’equip es trobi ansiós per aconseguir revertir la situació, i va declarar que “no crec que tinguem ansietat, al final és un esport en què si guanyes estàs content, però crec que el grup està bé i això anirà endavant”, i va afegir que “som un grup molt jove i no tothom ha viscut una ratxa negativa tan llarga com aquesta”, però va refermar que “hem de seguir treballant i confiar en allò que fem”.

Molina, que està sent un dels homes més utilitzats per Eder Sarabia amb 19 partits, 15 com a titular, i 1.254 minuts disputats, va referir-se al partit de dissabte al camp del Llevant, un equip actualment a les antípodes dels tricolors amb 17 duels sense perdre. Pel que fa a aquest matx, el migcampista va assenyalar que “és l’equip que millor està ara mateix a la categoria, però les ratxes també hi són per tallar-les”, i va cloure que “crec que som un equip que surt a guanyar sigui on sigui i contra qualsevol rival, i no hem de tenir por de com arriben, sinó centrar-nos en allò que nosaltres podem fer sobre la gespa”.

tracking