Cande Moreno acaba quinzena al segon entrenament de descens

L’esquiadora entra al Top 15 a la segona prova al Roc de Fer

Cande Moreno, a l'entrenament de descens.A. Boichard / Agence Zoom

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno va finalitzar en la quinzena posició al segon entrenament de descens del Campionat del Món de Courchevel Méribel 2023, entrant al Top 15, i millorant la 18a posició de la primera jornada de proves a la pista Roc de Fer de Méribel. L’esquiadora de la FAE va completar el traçat amb un temps d’1’31”07, rebaixant en més d’un segon el registre del primer test i finalitzant a 1”27 del millor crono d’ahir, obra de l’austríaca Stephanie Venier. Segona va ser la seva compatriota Mirjam Puchner i en tercera posició va finalitzar la italiana Sofia Goggia.

Després de l’entrenament, el tècnic Dejan Poljansek va asse­nyalar que “la Cande avui ha esquiat molt bé, però encara té dues o tres coses que haurem de corregir”, mentre que el director d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, va assenyalar que “ha corregit els dos o tres petits errors de línia, i la veritat és que ha anat molt bé”, i va afegir que “estaria molt bé que acabés dissabte a la posició que ha acabat avui”. Moreno disputarà avui el tercer i últim entrenament de descens, abans de la cursa que se celebrarà demà.

D’altra banda, els corredors EEBE de la FAE van disputar un supergegant FIS, en què el millor classificat va ser Pere Cornella, que va acabar en 17a posició a 1”35 del francès Gabin Janet, que va endur-se el triomf.

11è LLOC DE PUIG A LA SEGONA COPA DEL MÓN DE DESCENS

Roger Puig va finalitzar en 11a posició a la segona Copa del Món de descens, disputada a l’estació de Saalbach-Hinterglemm (Àustria), millorant així la 13a plaça aconseguida a la primera de les curses, celebrada dimecres. A la jornada d’ahir, l’esquiador paralpí va fer un temps d’1’13”52, finalitzant a 6”06 del vencedor, que va tornar a ser el suís Robin Cuche. Amb aquesta 11a posició d’ahir, Puig va sumar 24 punts més a la general de la Copa del Món de descens, on és desè amb 44 punts. Puig deixa ja enrere les proves de descens després de dos entrenaments i dues curses i ara canvia de modalitat, ja que la Copa del Món de Saalbach-Hinterglemm tindrà ara dues carreres de supergegant, que se celebraran avui i demà.

tracking