Esquí

Verdú acaba desè al paral·lel del Mundial després de caure eliminat als vuitens

L’esquiador s’ha quedat a només 0”16 de passar de ronda

Joan Verdú durant la primera baixada avui de la final de paral·lel del Campionat del MónChristophe Pallot Agence Zoom

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú ha finalitzat en desena posició a la competició de paral·lel del Campionat del Món de Courchevel – Méribel 2023 després caure eliminat als vuitens de final. L’esquiador s’enfrontava al noruec Rasmus Windigstad, que havia obtingut el millor temps a les qualificacions d’ahir, i s’ha quedat a només 0”16 de passar als quarts de final. A la primera de les baixades, amb l’esquiador de la FAE pel traçat blau, ha entrat a només 0”08 del corredor noruec. A la segona, Verdú havia de recuperar les vuit centèsimes baixant pel recorregut vermell, i tot i estar per davant en alguns moments fent un bon esquí, el corredor nòrdic s’ha acabat imposant per 0”16, aconseguint el passi de ronda.

La Federació Andorrana d'Esquí ressalta que "Verdú ha entrat en el prestigiós top10 mundial", el que suposa el millor resultat de la història d'un andorrà en uns Campionats del Món d'esqui alpí, tant en homes com en dones. La millorposició era fins ara el 14è lloc de Kevin Esteve a la combinada dels Mundials d'Schladming, a Àustria el 2013.

Després d’aquest primer tast al Mundial amb el paral·lel, Verdú se centra ja en la seva prova predilecta, el gegant, que es disputarà divendres. L’esquiador correrà la primera mànega a partir de les 10.00 hores, i si aconseguís la classificació per la segona, arrencaria a les 13.30 hores.

tracking