Verdú acaba 19è a Palisades Tahoe

Fa un nou pas per ser a les finals de Grandvalira

Joan Verdú, durant el paral·lel del Campionat del Món de Courchevel Méribel 2023.GIOVANNI AULETTA / AGENCE ZOOM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú ha finalitzat en 19a posició a la Copa del Món de gegant celebrada a l'estació nord-americana de Palisades Tahoe, i ha tornat a sumar punts de cara a les finals de la Copa del Món de Soldeu i el Tarter del març. L'esquiador de la FAE havia estat 27è a la primera mànega a 1"79 del millor temps, mentre que a la segona, on sortia quart, creuava en segon lloc la línia de meta, per a acabar finalment en 19a plaça.

Amb aquesta classificació, Verdú ha sumat 12 punts per la general de la Copa del Món de gegant, on ara és 18è després de guanyar quatre places. L'esquiador té 71 punts, 26 més que el 26è classificat (el primer que no entraria a les finals) a falta de només dues cites de gegant.

Suspesa la Copa del Món de Cande Moreno

Cande Moreno no ha pogut disputar la Copa del Món de descens de Crans Montana (Suïssa), degut a la boira que hi havia a l’estació helvètica. La cursa estava prevista a les 11.00 hores, i l’organització ha decidit ajornar-la 20 minuts en primera instància, tot i que finalment ha acabat suspenent la competició degut a la boira, especialment a la que hi havia a la part final del traçat. El descens cancel·lat avui es disputarà finalment demà, i això farà que el supergegant que s'havia de celebrar diumenge, no es realitzi.

D’altra banda, Joan Verdú disputarà aquesta nit la Copa del Món de gegant de Palisades Tahoe, a Estats Units. L’esquiador arrencarà amb el dorsal 24 de 60 competidors amb la primera mànega a partir de les 20.00 hores, mentre que la segona se celebrarà des de les 22.45 hora andorrana.

Cande Moreno.

tracking