L'Atlètic Escaldes venç i ja té vuit punts respecte als seus perseguidors

Els jugadors escaldencs celebren un dels gols.FAF

L’Atlètic Escaldes va fer un nou pas per aconseguir la seva primera Lliga Multisegur Assegurances després de golejar per 6-1 l’FC Ordino i aprofitar l’empat entre els seus dos perseguidors, Inter Escaldes i FC Santa Coloma, per apujar fins a vuit punts la diferència.

Els de Fede Bessone no van sentenciar el duel fins a la segona meitat, ja que el duel va arribar 1-1 al descans amb els gols de Riverola, i de Filosa per als ordinencs. A la represa, Víctor Alonso, Guillaume, Julen en dues ocasions i Bolívar van sentenciar el matx. Al duel de perseguidors, Paez va avançar els colomencs, i Ramos, en pròpia porteria al minut 84 va fer l’1-1.

Al duel de cuers, Penya Encarnada i UE Sant Julià van empatar 1-1, amb gols de Cesar i Alexandre, el mateix resultat que al duel entre FC Santa Coloma i Engordany, que va tancar la jornada amb dos gols al tram final.