Sarabia reconeix que “el missatge de merèixer més ja no ens val”

L’extrem Jacobo, autor del gol a Santander, considera que “va faltar mala llet”

Eder Sarabia, en un moment del partit a Santander.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vestidor de l’FC Andorra és conscient que la derrota encaixada a Santander davant el Ràcing ha de significar un canvi de discurs. El més crític va ser el tècnic tricolor, Eder Sarabia, que tot i reconèixer que el seu equip va generar més a El Sardinero, va exposar que “ja som a la jornada 29 i el missatge de merèixer més ja no ens val. Estem deixant enrere massa oportunitats, i el futbol professional és això”. “Que sí, que juguem de puta mare, que tothom ens diu que som uns fenòmens, però tornem a caure. O ens posem les piles o aquest no és el camí”, va explicar visiblement decebut.

Sarabia, en aquest sentit, va afegir que “hem de ser conscients que els detalls són importants i que s’hi ha de posar voluntat i responsabilitat perquè amb això no ens arriba. El que val és el resultat, i ara tornem a marxar amb cara de ximples”.

JACOBO, SINCER

Les cares llargues dels jugadors de l’Andorra en el viatge de tornada deixava ben clara la sensació que es viu al vestidor. L’extrem Jacobo González, un dels millors de l’equip a Santander i l’autor del gol de l’Andorra, va explicar que “estem fotuts perquè ens mereixíem més i per dues jugades aïllades vam marxar amb una nova derrota”. A més, l’extrem tricolor va reconèixer que “estic d’acord amb l’entrenador i estem deixant punts darrere que potser trobarem a faltar” i que a l’equip li està faltant “mala llet, creure-s’ho, voler anar a totes i competir per cada jugada”. Jacobo també va comentar que “no estem preocupats, però sí que tenim ràbia per tot plegat”.

tracking