Cande Moreno, out al supergegant de la Copa del Món de Kvitfjell

L'esquiadora no ha pogut completar la baixada, quan estava marcant bons parcials

Cande Moreno afronta la primera prova a Kvitfjell.Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno no ha pogut completar la baixada. L'esquiadora ha sortit amb un -0.08 en el primer sector conometrat. Després quan agafava velocitat es situava a la trentena posició en el segon sector amb +0.54 i gairebé es mantenia en aquesta plaça, 31ª exactament, en el tercer parcial amb +1.07. En aquest tram ha lluitat un revolt i ha perdut ude temps, per després perdre una porta i marcar, per tant, out en carrera.

Cande Moreno competeia avui al primer gegant de la Copa del Món de Kvitfjell (Noruega) dels dos que hi ha programats a l’estació aquest cap de setmana. L’esquiadora andorrana va fer ahir el segon entrenament oficial de descens –la competició es fa demà– i va acabar en la 43a posició. Moreno va marcar un temps d’1’35”83, a 4”21 del millor registre, que va ser per a la italiana Sofia Goggia, amb 1’31”62. El crono de l’esquiadora andorrana es va situar a 1”27 de la 30a posició, que va ocupar la suïssa Michelle Gisin (1’34”56). La Copa del Món de Kvitfjell comptarà amb dos supergegants, el primer avui i el segon, diumenge. Demà està reservat per a la prova de descens.

Puig, 'out', a Àustria

En la secció de paralpí, Roger Puig va afrontar ahir el primer dels gegants de la Copa d’Europa de Wildschoenau (Àustria). L’andorrà va fer out i no va poder completar la prova. Després del periple a la Copa del Món de Kitzbuehel, ara Puig seguirà centrat en la Copa d’Europa i haurà de competir a Àustria en un altre gegant i en un eslàlom.

tracking