L'FC Andorra rep al nacional el líder, Las Palmas

L’FC Andorra, necessitat de reivindicar-se, rep la visita del líder, una UD Las Palmas que només ha perdut tres partits

L'Fc Andorra rep al nacional el líder, Las Palmas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arribats a la jornada 30 va ser el mateix tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, qui va enviar l’avís per a navegants després d’encaixar la 14a derrota de la temporada a Santander davant el Racing. Amb només dues victòries en onze partits, l’equip tricolor necessita imperiosament agafar-se a l’escalf de l’Estadi Nacional per treure el cap i aconseguir un triomf tan revitalitzant com complicat. A l’escenari de la Baixada del Molí arriba aquesta nit (21.00 h) el líder de la Segona Divisió, una UD Las Palmas que només ha perdut tres partits en tot el curs i que és un dels grans transatlàntics de la categoria.

No sembla, potser, el millor rival per revifar, però Sarabia va destacar que “no canviarem ara l’equip que som i els jugadors que tenim, però sí que hem de tenir un pèl més de gana, d’intensitat competitiva i de transmetre al rival que anem fins al final”. En aquest sentit, l’entrenador basc va apuntar que “els he intentat transmetre als jugadors, amb tota la claredat i el convenciment que tinc, que demà [per avui] guanyarem i anem pel bon camí”. Sarabia també va indicar que “amb dades a la mà estem millor que a la primera volta en ocasions de gol, en ocasions rebudes, i som dels més destacats en dades rellevants, però sí que és cert que ara no estem tenint gaire encert i el rival en té molt”.

Un líder sòlid

La UD Las Palmas es presenta a l’Estadi Nacional com un bloc amb poques esquerdes i farcit de jugadors de molt nivell. El conjunt de Francisco Javier García Pimienta és l’equip menys golejat amb 15 dianes encaixades i, de fet, ha mantingut la porteria imbatuda en els darrers cinc partits i des del desembre només ha encaixat cinc gols, un de penal. “Estic convençut que generarem i els comprometrem”, va apuntar Sarabia. “Hi haurà moments on ells tinguin més la pilota i haurem de ser rigorosos i solidaris. Serà un gran partit amb dos equips amb propostes molt clares, de mirar sempre cap a porteria contrària”, va afegir. El tècnic de l’FC Andorra va explicar que “a la primera volta vam ser capaços en molts moments d’imposar el nostre pla de joc i entenc que el partit serà molt semblant. Ells encara estan més forts i segurs i nosaltres també hem evolucionat com a equip, però potser ens falta un punt de confiança. En qualsevol cas, ens veiem capaços de fer un gran partit i de guanyar el líder i tindrà molt de mèrit. Volem reivindicar l’equip que som i que signifiqui un punt d’inflexió”.

García Pimienta, l’entrenador del conjunt canari, va destacar que “si ens fem amb la pilota ells ho passaran malament, però a la inversa serà igual”. El tècnic de Las Palmas va comentar que l’Andorra “és d’aquells equips que agraden molt veure, però no agrada enfrontar-s’hi. Som equips molt semblants perquè normalment guanyem la possessió de la pilota i quan no la tenim ho passem malament”. Adri Vilanova, Morer i Martí Vilà seguiran sent baixa per lesió.

tracking